CELEBRITIES

H Sia εμφανίστηκε πρώτη φορά δημόσια χωρίς περούκα


The Jennettes

16 Αυγούστου 2018

abaca_514186_003.jpg

Είναι τόσο σπάνιο για την Sia να εμφανίζεται χωρίς την περούκα που καλύπτει εντελώς το πρόσωπό της, που σχεδόν κανείς δεν ήξερε πως μοιάζει. Μέχρι τώρα. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε ένα party για τη σειρά Ozark, αφήνοντας την χαρακτηριστική ξανθιά και καστανή περούκα της στο σπίτι και φυσικά, το internet πήρε φωτιά. Με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, η Sia φόρεσε ένα total black outfit, που αποτελούταν από one-shoulder top και flared παντελόνι.

Ο λόγος που η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να μην δείχνει το πρόσωπό της, έχει να κάνει κυρίως επειδή θέλησε να παράγει μουσική χωρίς να κρίνεται για το πώς μοιάζει. Κι έτσι, εμφανίζεται με περούκα πανοτύ - από το κόκκινο χαλί, μέχρι τις συναυλίες της, μέχρι τις συνεντεύξεις τύπου.

Το 2015, σε μία εμφάνισή της στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, εξήγησε στο κοινό την απόφασή της να κρύβει το πρόσωπό της. "Το κάνω έτσι ώστε να μπορώ να πάω στο Target και να αγοράσω εσώρουχα αν θέλω και αν χρειάζομαι να πάω στην τουαλέτα και δεν μπορώ να βρω, να πάω στην άκρη του δρόμου και να μην με ακολουθεί κανείς με μία φωτογραφική μηχανή προσπαθώντας να βγάλει τη φωτογραφία," δήλωσε.

 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που τα αληθινά τους ονόματα θα σας εκπλήξουν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.