CELEBRITIES

Η έξυπνη απάντηση της Blake Lively σε κακόβουλο σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram


The Jennettes

19 Αυγούστου 2018

20180817_zaf_ny1_092.jpg

Εκτός από το ταλέντο της στην υποκριτική, η Blake Lively απέδειξε ότι διαθέτει την ικανότητα να απαντάει σε κακόβουλα σχόλια με πανέξυπνο τρόπο. Η ηθοποιός ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία πολύ γλυκιά φωτογραφία με την ίδια και το σύζυγό της, Ryan Reynolds, και έγραψε στη λεζάντα "Καλύτερος φίλος. Ιδιοκτήτης της @aviationgin. Sexy. " και συνέχισε με την πασίγνωστη ατάκα από την ταινία Casablanca, "Here's lookin' at you, kid". Έκανε, όμως, ένα λάθος. Ολοκλήρωσε με μία καρδια και, χωρίς να αφήσει κενό, ανέφερε το όνομα του λογαριασμού του.

Φυσικά, κανείς δε θα το πρόσεχε, εάν δεν ήταν κάποια ακόλουθος της σταρ. Το παραπάνω σφάλμα της φάνηκε τόσο τραγικό, που ένιωσε την ανάγκη να το επισημάνει στα σχόλια.

"Γελάω με αυτήν και το γεγονός ότι δεν ξέρει πως πρέπει να βάλει κενό μετά το emoji, για να φανεί το tag", έγραψε.

Καταλαβαίνουμε πως η Lively δε θα μπορούσε να μην απαντήσει. Όπως κάθε φορά, χρησιμοποίησε το χιούμορ της και η ανωτερότητά της ήταν εμφανής. "Σωστά! Η @blakelively είναι τόσο χαζή!!!", πληκτρολόγησε και συνέχισε με μία σειρά από χαμόγελα.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η αγαπημένη μας ηθοποιός διαβάζει όλα τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της, και δεν τα αγνοεί.

Δείτε επίσης την gallery: Η Blake Lively σπάει τα standards ομορφιάς

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.