CELEBRITIES

H Priyanka Chopra και ο Nick Jonas επιβεβαίωσαν τον αρραβώνα τους


The Jennettes

20 Αυγούστου 2018

20180503_zaf_ny1_022.jpg

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas πραγματοποίησαν μία παραδοσιακή τελετή αρραβώνων χθες (στην Ινδία είναι γνωστή ως τελετή roka) μαζί με τις οικογένειές τους. Η Chopra ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την τελετή στο Instagram της, την οποία κάλυπτε λεπτό προς λεπτό η Indian Express. H οικογένεια της Chopra πόζαρε μαζί με την οικογένεια του Jonas. "Ο μοναδικός τρόπος να το κάνω... με την Οικογένεια και τον Θεό. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τις ευλογίες σας", έγραψε η Chopra.

 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Συγχρόνως, ο Nick Jonas επιβεβαίωσε επίσημα τον αρραβώνα τους στο Instagram:

 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Αυτή είναι η πρώτη τελετή στον ινδικό γάμο του Jonas και της Chopra: το να αρραβωνιαστούν επίσημα μπροστά στις οικογένειές τους. Και έτσι ακριβώς το ήθελε και η Chopra, όπως αναφέρει μία πηγή στο E!: "H Priyanka θέλει να γίνουν όλα παραδοσιακά και να σεβαστεί τις αξίες της οικογένειάς της και σίγουρα έναν ινδικό γάμο," είπε η πηγή. "Όλα τα σχέδια προχωρούν γρήγορα και η Priyanka και ο Nick δεν θέλουν να έχουν έναν μακρυπρόθεσμο αρραβώνα".

 

Δείτε ακόμη: H Sophie Turner είπε το "Ναι" στον Joe Jonas - και πρέπει να δείτε το δαχτυλίδι 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.