CELEBRITIES

Οι λεπτομέρειες από την πλουσιοπάροχη ζωή της πριγκίπισσας Charlotte θα σας εκπλήξουν


The Jennettes

23 Αυγούστου 2018

abaca_637700_036_1.jpg

Από την ημέρα που γεννήθηκε, το χαμόγελο της πριγκίπισσας Charlotte και η προσωπικότητά της έχουν κερδίσει χιλιάδες καρδιές σ’ όλο τον κόσμο. Από το προσωπικό του παλατιού έγινε γνωστό πόσο προνομιούχο είναι το τρίχρονο κοριτσάκι.

«Είναι ακόμα τόσο μικρή», λέει ένας υπάλληλος του παλατιού, «αλλά η Charlotte έχει πράγματα που οι περισσότεροι ενήλικες μπορούν μόνο να επιθυμούν».

«Η Charlotte κατέχει τα πιο ακριβά παιχνίδια και παρακολουθεί ένα από τα πιο διάσημα νηπιαγωγεία του Λονδίνου. Έχει τα πάντα!», προσθέτει η πηγή.

Ούσα η τέταρτη στη γραμμή στο βρετανικό θρόνο, έχει σίγουρα τα προνόμιά της. Η μικρή πριγκίπισσα έχει λάβει πανάκριβα δώρα, όλα αυτά τα χρόνια, από όλο τον κόσμο.

Όταν γεννήθηκε η Charlotte η εταιρεία Natural Sapphire της δώρισε κουδουνίστρες 18 καρατίων λευκού χρυσού, αξίας 44.000 δολαρίων, ενώ ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama and η σύζυγός του Michelle, παράγγειλαν ειδικά για εκείνη ένα υπέροχο λούτρινο ζωάκι.

«Η πριγκίπισσα είναι προικισμένη με μία σειρά από μεταξωτά υφάσματα από τον πρόεδρο της Κίνας», αποκάλυψε μια πηγή του παλατιού του Kensington.

«Η κρεβατοκάμαρα της Charlotte είναι όνειρο κάθε κοριτσιού. Έχει τόσα πολλά παιχνίδια και θησαυρούς που αξίζουν μια περιουσία» συμπληρώνει η ίδια πηγή, σημειώνοντας ότι η μικρή πριγκίπισσα έχει κληρονομήσει μια συλλεκτική κούκλα, που εκτιμάται ότι αξίζει ένα εκατομμύριο δολάρια και βρίσκεται στην ιδιοκτησία της οικογένειάς της για σχεδόν έναν αιώνα.

Η μικρή όμως, ξέχωρα από το παιχνίδια, έχει ήδη αποκτήσει «γυναικείες» συνήθειςς. Όπως αποκάλυψε ο πρίγκιπας William η κόρη του έχει ήδη αναπτύξει ακριβό γούστο στα αξεσουάρ, όπως ακριβώς και η μαμά της.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της, η μικρούλα δεν ήθελε με τίποτα να αποχωριστεί ένα δερμάτινο σακίδιο, το οποίο είχε πάνω χαραγμένο το όνομά της, δώρο των σχεδιαστών Keith και Gail Hanshaw.

Τα ίδια ακριβά γούστα φαίνεται να έχει και ο μικρός αδερφός της, πρίγκιπας Louis που από τριών μηνών απολαμβάνει ένα δωμάτιο, που αξίζει 6 εκατομμύρια δολάρια.

Ο χώρος μοιάζει με το υπνοδωμάτιο του μεγαλύτερου αδερφού του, πρίγκιπα George, το οποίο έχει εμπνευστεί από τους εικονικούς χαρακτήρες του Beatrix Potter, όπως ο Peter Rabbit, ο Jemima Puddle-Duck και η κ. Tiggy Winkle.

 

Δείτε ακόμη: H πριγκίπισσα Charlotte κάνει το ντεμπούτο της στο μπαλκόνι του Buckingham

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.