CELEBRITIES

Γιατί οι Γάλλοι απαγόρευσαν στη Serena Williams να φορέσει την ολόμαυρη στολή της


The Jennettes

26 Αυγούστου 2018

20180712_zaf_x99_216.jpg

Όταν η Serena Williams επέστρεψε στον αθλητισμό μετά τη γέννηση της κόρης της, φόρεσε τo απόλυτο ρούχο. Επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα Nike, ειδικά σχεδιασμένη για εκείνη, πηγή έμπνευσης της οποίας ήταν η ταινία Black Panther. Μάλιστα, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram φορώντας την και την αφιέρωσε "σε όλες της μαμάδες εκεί έξω που ανάρρωσαν δύσκολα από την εγκυμοσύνη".

Η συγκεκριμένη ανάρτηση άρεσε σε σχεδόν 800.000 ανθρώπους. Σε εκείνους, μάλλον δεν ανήκουν τα μέλη της Γαλλικής Ομοσπονδίας Τέννις, καθώς της απαγόρευσαν να τη φορέσει στο επερχόμενο τουρνουά, λόγω των αλλαγών που πραγματοποίησε ο πρόεδρος Bernard Giudicelli στο dress code της διοργάνωσης. Μάλιστα, μίλησε ειδικά για την ενδυματολογική επιλογή της Williams στο περιοδικό Tennis, λέγοντας ότι ξεπερνάει τα όρια.

Βέβαια, η αθλήτρια προτίμησε τη συγκεκριμένη στολή όχι μόνο για στιλιστικούς λόγους, αλλά και για λόγους υγείας. Πρόκειται για ένα ρούχο που συμπιέζει όλο το σώμα και είναι καλό για την κυκλοφορία του αίματος. Ας θυμηθούμε σε αυτό το σημείο ότι η 36χρονη αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα με θρομβώσεις που, μάλιστα, της προκάλεσαν πνευμονική εμβολή και την κράτησαν μακριά από τον αγωνιστικό χώρο για έναν ολόκληρο χρόνο.

"Μου είπαν ότι είχα πολλούς θρόμβους στους πνεύμονές μου. Πολλοί χάνουν τη ζωή τους από αυτό", είχε δηλώσει, ενώ και η ίδια έφτασε κοντά στο θάνατο λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της. "Φοράω παντελόνι όταν παίζω για να μπορεί να κυκλοφορεί σωστά το αίμα μου. Είναι ένα όμορφο κοστούμι αλλά είναι κυρίως λειτουργικό, και μπορώ να παίζω χωρίς προβλήματα", είπε αναφερόμενη στη δημιουργία της Nike.

Ο Giudicelli ανέφερε ότι οι ενδυματολογικοί κανόνες δε θα είναι τόσο αυστηροί όσο εκείνοι του Wimbledon, που υποχρεώνει τους πάντες να φορούν λευκό, αλλά θα υπάρξει έλεγχος για να "τεθούν συγκεκριμένα όρια." 

 

Διαβάστε επίσης: Η Serena Williams αποκαλύπτει τις δυσκολίες που έφερε στη ζωή της η μητρότητα

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.