CELEBRITIES

Ποια συνήθεια της βασίλισσας Ελισάβετ έχει υιοθετήσει η πριγκίπισσα Charlotte;


The Jennettes

27 Αυγούστου 2018

20180610_zaa_m160_126.jpg

Η πριγκίπισσα Charlotte, αν και μόλις τριών ετών, φαίνεται να διαθέτει πληθώρα ταλέντων. Η μικρούλα, ακολουθώντας τα βήματα της προγιαγιάς, της βασίλισσας Elizabeth, έχει ξεκινήσει ιππασία από 18 μηνών.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η μητέρα της, Kate Middleton, την έχει ενθαρρύνει να ξεκινήσει μαθήματα από πολύ μικρή.

Μάλιστα, βασιλική ανταποκρίτρια του Mirror, αποκάλυψε ότι τον Οκτώβριο του 2016, η Δούκισσα του Cambridge είχε εγκαινιάσει τον παραολυμπιακό ιππικό όμιλο Natasha Baker σε εκδήλωση του παλατιού για τους Ολυμπιονίκες και τους Παραολυμπιονίκες.

Από τότε, σύμφωνα με το περιοδικό η Kate είχε αποκαλύψει: «Ότι η κόρη της πραγματικά απολαμβάνει την ιππασία της». Τόνισε επίσης ότι η μικρούλα έχει ένα πάθος για την ιππασία και παρόλο που εκείνη δεν το είχε ποτέ κάνει ό,τι καλύτερο για την ενθαρρύνει.

Σύμφωνα με το Town & Country, η πριγκίπισσα Charlotte έχει πολλά άλογα στη διάθεσή της, γιατί πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας ιππεύουν. Τόσο η πριγκίπισσα Anne and η Zara Tindall είναι παθιασμένες με το άθλημα, όπως και η βασίλισσα. Επιπλέον, ο πατέρας της πριγκίπισσας Charlotte, ο πρίγκιπας William, συχνά ασχολείται με τα άλογα, καθώς συμμετέχει και σε αγώνες πόλο.

Φυσικά από την παράδοση δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε ο μεγαλύτερος αδερφός της πριγκίπισσας, George.

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε πριγκίπισσα της Disney

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.