CELEBRITIES

Το σχόλιο του πρίγκιπα Charles μετά τη γέννηση του Harry που ράγισε την καρδιά της Diana


The Jennettes

28 Αυγούστου 2018

19890514_gaf_g49_001.jpg

Ο γάμος του πρίγκιπα Charles και της πριγκίπισσας Diana, δεν ήταν ποτέ εύκολος, αλλά ένα σχόλιο του πρίγκιπα κατάφερε να την πληγώσει όσο κανένα άλλο.

"Ελπίζω να είναι κορίτσι αυτή τη φορά," είπε ο πρίγκιπας Charles σε ένα μέλος του κοινού, στο Λονδίνο, σύμφωνα με τη Daily Mail. Η χρονιά; 2014. Η περίσταση; Η εγκυμοσύνη της Kate Middleton. Αλλά για μερικούς κοντινούς στη πριγκίπισσα Diana, το συγκεκριμένο σχόλιο επανέφερε μνήμες από τη στιγμή που η Lady Di ήξερε πως ο θυελλώδης γάμος της με τον πρίγκιπα Charles ήταν καταδικασμένος. Στα 21 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana, πολλά μυστικά για τον γάμο της με τον Charles έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

'Ενα από αυτά τα μυστικά αποκαλύφθηκε από την ίδια την Diana στον άνθρωπο που έγραφε την βιογραφία της, Andrew Morton, ο οποίος έγραψε γι' αυτό στο βιβλίο του, Diana: Her True Story, που κυκλοφόρησε το 1992, αλλά φαίνεται να μην του δώθηκε σημασία από το κοινό μέχρι και τη γέννηση της πριγκίπισσας Charlotte το 2015. 

Όταν η Diana ήταν έγκυος με τον πρίγκιπα Harry, ο πρίγκιπας Charles, ήλπιζε απεγνωσμένα για ένα κορίτσι, και με τη γέννηση του πρίγκιπα Harry, το πρώτο του σχόλιο ήταν: "Ω, θεε μου, είναι αγόρι". Παρ' ότι ο Charles είπε πως αστειευόταν, το σχόλιο πλήγωσε πολύ τη Diana. Τις εβδομάδες πριν την γέννηση του πρίγκιπα Harry, η Diana και ο Charles προσπαθούσαν να κάνουν τον γάμο τους να δουλέψει και είχαν έρθει "πολύ, πολύ κοντά", όπως αναφέρει η Mirror. Ξέρωντας πως ο Charles ήλπιζε να κάνει μία κόρη, όταν η Diana έμαθε πως θα έκανε αγόρι, το έκρυψε από εκείνον για να μην χαλάσει ο δεσμός τους, ελπίζοντας πως ο Charles θα ήταν ευτυχισμένος με το υγιές αγοράκι τους. Κάτι που δε συνέβη.

Παρ' ότι ο Charles ήξερε πως η Diana ήταν ευαίσθητη προς το θέμα, στη βάπτιση του πρίγκιπα Harry, το ανέφερε ξανά, αυτή τη φορά στη μητέρα της Diana. "Απογοητευθήκαμε τόσο πολύ - πιστεύαμε πως θα ήταν κορίτσι," είπε στην Frances Kydd, που μετέφερε το σχόλιο στη Diana. 

Και με αυτό, "κάτι μέσα μου έκλεισε", είπε η Diana στον Morton. "Ξαφνικά με τη γέννηση του Harry κάτι εκτινάχθηκε, ο γάμος μας, τα πάντα διαλύθηκαν".

 

Δείτε ακόμη: Diana: Η πριγκίπισσα που ανέδειξε το natural makeup look

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.