CELEBRITIES

Kim Kardashian και Chrissy Teigen φωτογραφίζονται με αξεσουάρ- «εμφυτεύματα»


The Jennettes

28 Αυγούστου 2018

20170611_zaf_ny1_156.jpg

To Body Horror-δεν είναι πλέον μόνο για τον David Cronenberg. Είναι μόδα!

Τις τελευταίες 24 ώρες, η Kim Kardashian, Chrissy Teigen, and Tan France έχουν ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες που τους απεικονίζουν να φορούν τα νέα τους αξεσουάρ, που μοιάζουν με αφύσικα εξογκώματα που βγαίνουν μέσα από το δέρμα τους.

Η Kardashian φορούσε ένα περιδέραιο που έμοιαζε σαν να έχει ενσωματωθεί στο δέρμα της ( με την ιδιότητα να λάμπει στο σκοτάδι), μια δυνατή επιλογή για μια γυναίκα, που δεν έχει κάνει ούτε ένα τατουάζ γιατί όπως έχει δηλώσει: «Δεν βάζεις ένα αυτοκόλλητο προφυλακτήρα σε ένα bentley.»

Η Teigen, εν τω μεταξύ, εμφανιζόταν στην φωτογραφία σαν να αρχίζει να βγάζει φτερά αγγέλου από το στήθος της, ενώ ο Tan France φορούσε ένα ανοιχτό κολάρο γύρω από το λαιμό του με κρυστάλλους από χαλαζία να εξελίσσονται.

Τι συμβαίνει με την νέα μόδα που έχει ως πηγή έμπνευσης το δέρμα;

Όχι, δεν πρόκειται για το δράμα κάποιου κοριτσιού που μοιάζει με X-Men, τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει στο Hollywood. Ούτε οι τροποποιήσεις στο δέρμα είναι μόνιμες. Μάλλον, όλα συμβαίνουν για τη μόδα και την τέχνη.

Όπως αποδεικνύεται, οι διασημότητες με το ξεφάντωμα στο Instagram, έχουν ως στόχο να προωθήσουν την επερχόμενη έκθεση, με τίτλο «A. Human.». Οραματιστής της είναι ο εκπρόσωπος της PR, Simon Huck, σύμφωνα με τη Vogue, πρόκειται για μια φουτουριστική πρόβλεψη για το πως θα μοιάζει το σώμα σε μερικά χρόνια, όταν το μελάνι από το τατουάζ και το piercing θα θεωρούνται ξεπερασμένα και η επεξεργασία DNA και τα εμφυτεύματα θα έρχονται γεμάτα ορμή, ως νέα μόδα.

πηγή φωτογραφίας: https://www.instagram.com/tanfrance/

«Όταν σκέφτεστε το μέλλον, νομίζετε ότι είναι σκοτεινό, δυστοπικό - υπάρχουν όλες αυτές οι εικόνες που έρχονται στο νου. Δεν ήθελα να δημιουργήσω ένα ουτοπικό κόσμο, αλλά σίγουρα θέλησα να δημιουργήσω έναν κόσμο που θα ήταν αισιόδοξος ή τουλάχιστον ουδέτερος», δήλωσε ο Hunk στη Vogue.

«Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε το μέλλον της μόδας και το μέλλον της αυτο-έκφρασης ως έναν τρόπο να δούμε το μέλλον. Έτσι διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη έκθεση», συμπλήρωσε.

Ο θεατρικός σκηνοθέτης Michael Counts, η makeup artist Isamaya Ffrench και ο δημιουργός Nicola Formichetti (πρώην στυλίστας για την Lady Gaga, ο οποίος έχει πειραματιστεί με προσωρινές αλλαγές στο σώμα πριν) είναι όλοι μέλη της ομάδας.

Αν και δύσκολο να αγοράσει κανείς κάποιο από αυτά τα αξεσουάρ για τον εαυτό του η έκθεση έχει εγκαίνια στη Νέα Υόρκη στις 5 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης: H Kim Kardashian εμφανίζεται με ασημί μαλλιά και latex στο New York Fashion

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.