CELEBRITIES

H Serena Williams επέστρεψε στο γήπεδο με την πιο απρόσμενη εμφάνιση


The Jennettes

29 Αυγούστου 2018

abaca_644464_041.jpg

Λίγες μέρες μετά τη σεξιστική απαγόρευση της γυναικείας φόρμας που φορούσε η αστέρας του τένις Serena William, η ίδια έκανε μια θριαμβευτική επιστροφή στο US Open με ένα ξεχωριστό look: ένα μαύρο body με έναν ώμο και μια φούστα μπαλαρίνας σχεδιασμένο από τον Virgil Abloh.

Το απίστευτο φόρεμα, εμπνευσμένο από κουστούμι μπαλαρίνας, της νέας ασπρόμαυρης σειράς του Virgil Abloh για γνωστή εταιρεία αθλητικών το συνδύασε με ένα ζευγάρι ασημένια αθλητικά παπούτσια που αποτελούν επίσης μέρος της ίδιας collection.

Η νέα στολή που περιλαμβάνει ένα body με έναν ώμο, μια φούστα μπαλαρίνας από τούλι, διχτυωτό καλσόν και αθλητικά παπούτσια με γκλίτερ, προέκυψε από την συνεργασία του νέου σχεδιαστή Virgil Abloh με γνωστή εταιρεία αθλητικών. Από την ίδια collection ήταν και τα ασημένια αθλητικά παπούτσια.

Εκτός από την εντυπωσιακά στιλιστική της εμφάνιση, η Serena κέρδισε το παιχνίδι στον αγώνα με την Magda Linette. Αυτός ήταν και ο πρώτος αγώνας της στο US Open match από τότε που γεννήθηκε η κόρης της, Alexis Olympia Ohanian. Μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη και με απειλητικές για τη ζωή της επιπλοκές, γρήγορη επιστροφή της στα γήπεδα είναι εντυπωσιακή.

«Με τη Serena, έχουμε μια από τις πιο ισχυρές, εμπνευσμένες αθλήτριες της γενιάς μας, ως μούσα», δήλωσε ο Abloh και συμπλήρωσε «Προσπαθούσα να ενσωματώσω το πνεύμα της και να φέρει κάτι συναρπαστικό και φρέσκο ​​στο τένις».

Η εμφάνισή της απέσπασε θριαμβευτικά σχόλια στο Instagram και ο σχεδιαστής έγραψε ενθουσιασμένος ότι είναι πρόθυμος να σχεδιάζει φορέματα για την αθλήτρια για μια ζωή.

Δείτε επίσης: 10 looks για να φοράτε φόρμες και εκτός γυμναστηρίου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.