CELEBRITIES

Σε λαϊκό προσκύνημα μέσα σε χρυσό φέρετρο η σορός της Aretha Franklin


29 Αυγούστου 2018

20180828_zaf_f31_033.jpg

Σε λαϊκό προσκύνημα εκτίθεται από το πρωί της Τρίτης η σορός της Αρίθα Φράνκλιν που πέθανε στις 16 Αυγούστου από καρκίνο στο πάγκρεας, σε ηλικία 76 ετών.

Οι θαυμαστές της «βασίλισσας» της σόουλ συρρέουν κατά εκατοντάδες στο Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας Charles H. Wright στο Ντιτρόιτ, πατρίδα της Φράνκλιν, για να πουν το ύστατο χαίρε στη «βασίλισσα» της καρδιάς τους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, όπως αρμόζει σε μια βασίλισσα, το άψυχο σώμα της τραγουδίστριας έφτασε μέσα σε ένα χρυσό 24 καρατίων, χειροποίητο φέρετρο, ίδιου στιλ με εκείνο των Τζέιμς Μπράουν και Μάικλ Τζάκσον. Μάλιστα φέρεται πως η τιμή που αγγίζει τα 40.000 δολάρια.

Το σώμα της Αρίθα Φράνκλιν είναι ντυμένο με ένα κατακόκκινο φόρεμα με δαντελένιο μπούστο και μανίκια και ασορτί κόκκινες γόβες από τον οίκο Christian Louboutin. Επιπλέον, τα κοσμήματα που φορά κατασκευάστηκαν ειδικά για την κηδεία,

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της εκλιπούσης, έγινε γνωστό ότι το κόκκινο φόρεμα είναι ένα μόνο από τα ρούχα που θα φορέσουν στην Φράνκλιν κατά τη διάρκεια του λαϊκού προσκυνήματος...

Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr

Διαβάστε επίσης: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το τραγούδι «Ζητάτε να σας πω»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.