CELEBRITIES

O πρώην σύντροφος της Kylie Jenner, Tyga, παίρνει τα εύσημα για την επιτυχία της


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2018

20170214_zap_b148_054_1.jpg

Η σχέση της Kylie Jenner και του Tyga έχει λήξει εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, και εκείνος δήλωσε πως την έχει ξεπεράσει. Στη ραδιοφωνική εκπομπή Queen Radio, η παρουσιάστρια, Nicki Minaj, τον ρώτησε εάν του λείπει η πρώην σύντροφός του κι εκείνος απάντησε πως όχι. "Είμαι καλά", είπε.

Στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης αποκάλυψε πως εκείνος βοήθησε την 21 ετών σταρ να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα. "Όλοι το ξέρουν" πρόσθεσε. Μάλιστα, ζήτησε από τους θαυμαστές της να προσέξουν την αλλαγή της, από την εποχή που δε γνωρίζονταν καν μέχρι το τέλος της σχέσης τους.

"Πάντα είχε κοινό και ήταν γραφτό να γίνει αυτό που είναι. Αλλά όταν μπήκα στη ζωή της, τη δίδαξα πολλά πράγματα. 'Θα έπρεπε να κάνεις αυτό. Να ξεκινήσειςεκείνο. Να κάνεις τα μαλλιά σου έται. Να προσαρμόζεσαι γιατί χρειάζεσαι τους έγχρωμους ανθρώπους. Αν δεν τους έχεις μαζί σου, δεν έχεις τίποτα. Δεν επηρεάζεις κανέναν', της έλεγα. Οπότε έπαιξα σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό", συνέχισεο Tyga.

Φυσικά, δε σταμάτησε εκεί. Είπε ακόμη ότι βοήθησε την Jenner να σκεφτεί ονόματα για τα προϊόντα μακιγιάζ της. "'Ηταν πολλά πράγματα αλλά δεν κρατάω κακίες γιατί ο Θεός θα μου το ανταποδώσει. Και ο κόσμος θα δει τι συμβαίνει τώρα", δήλωσε.

Σχετικά με τις σχέσεις του με την Kylie, ανέφερε ότι είναι φιλικές. Και εκείνη συμφωνεί,. "Εκείνος κι εγώ πάντα θα έχουμε ένα δεσμό. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, απλώς αποφασίσαμε - δηλαδή, εγώ αποφάσισα ότι είμαι πολύ μικρή. Δε θέλω σε πέντε χρόνια να τα αναπολήσω όλα αυτά και να δω ότι τελικά πήρε κάτι απο εμένα, ενώ δεν είναι τέτοιος άνθρωπος", είχε πει.

Δείτε επίσης την gallery: Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις της Kylie Jenner

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.