CELEBRITIES

H στιγμή που ο George Bush έδωσε καραμέλες στη Michelle Obama που έγινε viral


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_175889_011_2.jpg

Η πρώην Πρώτη Κυρία, Michelle Obama, και ο πρώην Πρόεδρος των Η.Π.Α., George Bush, μοιράστηκαν την πιο γλυκιά στιγμή στην κηδεία του Γερουσιαστή, John McCain. Kάθονταν δίπλα, μαζί με τους συζύγους τους, Barack Obama και Laura Bush, αντιστοιχα.

Κάποια στιγμή, η κάμερα του CNN πέρασε από τα ζευγάρια και κατέγραψε τον Bush να παίρνει μερικές καραμέλες από τη Laura και να τις δίνει με έναν υπέρκομψο και αστείο τρόπο στη Michelle. Τον τρόπο που γνωρίζουμε όλοι: Χωρίς οπτική επαφή, χωρίς καμία λέξη, σαν να εχουμε κάνει τη μεγαλύτερη σκανταλιά.

Φυσικα, οι χρήστες του Twitter δε θα μπορούσαν να το αφήσουν ασχολίαστο:

 

 

 

Έπειτα, ο Obama αστειεύτηκε για το ότι ο ίδιος και ο Bush κλήθηκαν να εκφωνήσουν λόγο στην κηδεία. Γιατί; Επειδή και οι δύο κατάφεραν να τον κερδίσουν στις εκλογές: ο πρώτος το 2008 για την προεδρία των Η.Π.Α. και ο δεύτερος για την εκπροσώπηση του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων, το 2000.

"Ποιος θα ήταν καλύτερος τρόπος για να εκδικηθεί από το να βάλει τον George και εμένα να πούμε καλά πράγματα για εκείνον μπροστά σε όλη τη χώρα;", είπε χαρακτηριστικα.

 

Δείτε επίσης την gallery: H Michelle Obama θα παραμείνει ένα "Style Icon"

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.