CELEBRITIES

Η ακατάλληλη χειρονομία του ιερέα της κηδείας της Aretha Franklin στην Ariana Grande που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2018

20180507_zaa_a123_093.jpg

Η Ariana Grande έδωσε μία συγκινητική παράσταση στην κηδεία της Aretha Franklin και απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο ταλαντούχα είναι. Αντί να τραβήξει την προσοχή μας η ερμηνεία της, όμως, επικεντρωθήκαμε στην άκομψη κίνηση του πάστορα Charles Ellis III, ο οποίος την άγγιξε στο στήθος.

Το βίντεο με την παραπάνω σκηνή έχει γίνει viral, ενώ το hashtag #RespectAriana έγινε διάσημο μέσα σε λίγες ώρες.

 

 

Έτσι, εκείνος ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας πως ποτέ δεν ήθελε να την παρενοχλήσει. «Δεν ήταν πρόθεσή μου να αγγίξω το στήθος καμίας γυναίκας… Δεν ξέρω, απλώς την αγκάλιασα. Ίσως να ξεπέρασα τα όρια, ίσως να ήμουν υπερβολικά φιλικός αλλά, και πάλι, ζητώ συγγνώμη», δήλωσε. Συνέχισε τονίζοντας ότι αγκαλιάζει όλες τις καλλιτέχνιδες. «Όσους ανέβηκαν στη σκηνή, τους έσφιξα το χέρι και τους αγκάλιασα. Αυτό το μήνυμα περνάμε μέσω της εκκλησίας. Όλα για την αγάπη.»

Επιπλέον, πήρε πίσω το αστείο που έκανε για το όνομά της. Αρχικά είχε πει πως θυμίζει προϊόν από τον κατάλογο κάποιου  μεξικάνικου εστιατορίου. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την ίδια την Ariana αλλά και από ολόκληρη την ισπανική κοινότητα.»
Η τραγουδίστρια μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

 

Δείτε επίσης την gallery: Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις από το Venice Film Festival 2018

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.