CELEBRITIES

Η Kim Kardashian προσπαθεί να απελευθερώσει έναν ακόμα κρατούμενο


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2018

20170501_zaa_a123_132.jpg

Λίγο καιρό πριν, η Kim Kardashian συναντήθηκε με τον Donald Trump για να μιλήσουν σχετικά με τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν στο σωφρονιστικό σύστημα των Η.Π.Α. Η σταρ επικεντρώθηκε στην υπόθεση της Alice Mary Johnson, μίας 63χρονης γυναίκας που καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση και μάλιστα χωρίς αναστολή, για κατοχή παράνομων ουσιών. Μία εβδομάδα αργότερα, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι η ποινή θα μειωνόταν.

Η Kardashian, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Τώρα παλεύει για την απελευθέρωση ενός ακόμα φυλακισμένου, του Chris Young. Και εκείνος καταδικάστηκε  σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή, το 2010, για κατοχή κοκαΐνης και μαριχουάνας.

Η 37χρονη ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες από την προηγούμενη επίσκεψή της στον Πρόεδρο των Η.Π.Α. και τόνισε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει, εάν δεν έρθει η αλλαγή που χρειάζεται.

Μιλώντας στην εκπομπή Wrongful Conviction, η Kim εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στη μάχη για τον συγκεκριμένο κρατούμενο. «Χθες, με πήρε τηλέφωνο ένας κύριος που βρίσκεται στη φυλακή για μία υπόθεση σχετική με ναρκωτικά – για όλη του τη ζωή. Είναι τόσο άδικο. Είναι 30 ετών και είναι εκεί μέσα για σχεδόν 10 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Η ποινή του ήταν τόσο αυστηρή διότι έτσι όριζε ο νόμος. Μάλιστα, ο Kevin Sharp, ο δικαστής που ήταν υπεύθυνος για την υπόθεση, παραιτήθηκε καθώς θεώρησε άδικη την απόφαση που αναγκάστηκε να πάρει. Σε συνέντευξη που έδωσε το 2017 στο περιοδικό The Tennessean, μάλιστα, αποκάλυψε πως ακόμα πάλευε για την αποφυλάκιση του νεαρού.

Η Kim Kardashian θεωρεί πως οι διασυνδέσεις που έχει στο Λευκό Οίκο θα τη βοηθήσουν. Διατηρεί καλές σχέσεις με το σύζυγο της Ivanka Trump, Jared Kushner, ενώ η πρώτη είχε παίξει σημαντικό ρόλο και στην περίπτωση της Johnson.

«Σκέφτηκα ότι η Ivanka θα καταλάβαινε απόλυτα και θα αισθανόταν αυτό που αισθάνθηκα και εγώ», δήλωσε. «Οπότε, το πρώτο τηλεφώνημα που έκανα ήταν στην Ivanka.»

 

Δείτε επίσης την gallery: H Kim Kardashian φωτογραφίζεται ως Jackie O και σοκάρει

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.