CELEBRITIES

The Female Gaze: Η Cate Blanchett φωτογραφίζεται μόνο από γυναίκες


SPAPADIMITRIOU

6 Σεπτεμβρίου 2018

40550264_178030683087858_1259390997585631127_n.jpg

H Cate Blanchett πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους από το περιοδικού The W Magazine που πρόκειται να είναι το πιο επαναστατικό μέχρι σήμερα. Ο λόγος; Έχει γραφτεί μόνο από γυναίκες και περιλαμβάνει μόνο γυναίκες.

Ο αρχισυντάκτης, Stefano Tonchi, ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε ότι ο φεμινισμός θα έπρεπε να κάνει δυναμικά την εμφάνισή του και, όταν η ηθοποιός είπε το ναι στην πρότασή του, έχασε κάθε ενδοιασμό. «Δεν έγινε για να κάνουμε καμία πολιτική δήλωση, την Cate δεν την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο», είπε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by W magazine (@wmag) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by W magazine (@wmag) on

Της έκανε πρόταση να συνεργαστούν όχι μόνο επειδή είναι μία ισχυρή προσωπικότητα, αλλά και γιατί ένιωσε πως τα media την παραγκώνιζαν και προτιμούσαν άλλες, νεότερες συναδέλφους της. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο γραφείο του και αποφάσισε η ίδια με ποιες καλλιτέχνιδες επιθυμούσε να δουλέψει και ποιες σχεδιάστριες θα ετοίμαζαν τα ρούχα που θα φορούσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by W magazine (@wmag) on

«Είναι μία ιδιοφυία, βλέπουμε όλοι πώς διαχειρίζεται την καριέρα της και τις επαγελματικές της επιλογές, αλλά ο τρόπος που ελέγχει το χρόνο της… σε εμπνέει πραγματικά!» δήλωσε, μιλώντας για εκείνη.

 

Δείτε επίσης την gallery: Το φόρεμα της Cate Blanchett μοιάζει με μπλοκ ζωγραφικής και έχει ελληνική υπογραφή

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.