CELEBRITIES

Η Janet Jackson αποκαλύπτει πώς η μητρότητα άλλαξε τη ζωή της


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_365950_172_1.jpg

H Janet Jackson ξέρει ποια είναι και τι θέλει. Η 52χρονη τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο US In Style όπου μίλησε για τη μητρότητα και τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της, όπως και για την αγάπη που σιγά-σιγά άρχισε να νιώθει για το σώμα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on

«Ο γιος μου, ο Elissa, με ξυπνάει κάθε πρωί περίπου στις 7:30. Ετοιμάζουμε το πρωινό του. Πηγαίνω στο δωμάτιό μου και απαντώ στα mails μου γιατί μου στέλνουν πολλά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πλένω το πρόσωπό μου, κάνω μπάνιο και ξαναπηγαίνω στο κρεβάτι για να απαντήσω σε μερικά ακόμα, κάνω τα τηλεφωνήματά μου και, κατά τις 10, τρώω πρωινό και ο γιος μου το δεκατιανό του. Κάθεται στα πόδια μου, και τρώμε μαζί. Συνήθως είμαι έτοιμη μέχρι τις 11, οπότε κάνω γυμναστική», είπε για την καθημερινότητά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on

Η σταρ προσπαθεί να μένει πιστή στο πρόγραμμα άσκησής της, το οποίο δεν άφησε ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Για εκείνη αποτελεί ψυχοθεραπεία και το χρειάζεται για να παραμένει ήρεμη. Φυσικά, υπάρχουν φορές που δεν έχει όρεξη – όπως όλοι μας, άλλωστε – ενώ, άλλοτε, δεν αντέχει χωρίς να αθλείται. Επιπλέον, τρώει υγιεινά, αλλά δε στερείται τίποτα.

Στο παρελθόν, η Jackson δεχόταν διαρκή κριτική για το βάρος της. Σήμερα, μπορεί με  βεβαιότητα να πει πως αισθάνεται καλύτερα από ποτέ. «Μεγάλωσα και κατάλαβα ότι δεν υπάρχει μόνο ένα πράγμα που να θεωρείται όμορφο. Η ομορφιά υπάρχει στα πάντα», δήλωσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on

Δήλωσε στο US In Style ότι, για να ξεπεράσει τις ανασφάλειές της, έκανε μία ειδική ψυχολογική άσκηση. «Έπρεπε να βρω κάτι στο σώμα μου που μου άρεσε πολύ και ήταν πολύ δύσκολο. Στην αρχή, δεν μπορούσα να βρω τίποτα. Κοιταζόμουν στον καθρέφτη και έβαζα τα κλάματα. Δεν είναι ότι δε με θεωρούσα ελκυστική. Απλώς δε μου άρεσε τίποτα επάνω μου. Αλλά πλέον τα αγαπώ όλα, ακόμη και το χαμόγελό μου. Παλιότερα πίστευα ότι έμοιαζα με τον Joker», ανέφερε.

Φυσικά, αισθάνεται πανέμορφη όταν βρίσκεται με το μωρό της. Και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι για εκείνη.

 

Δείτε επίσης την gallery: Οι καλύτερες εμφανίσεις της Janet Jackson

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.