CELEBRITIES

Ο γιατρός της Kim Kardashian της απαγόρευσε να βγάζει selfies


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_641720_035.jpg

Τι ακριβώς σημαίνει όταν ένα από τα πράγματα που σε έκαναν διάσημη δεν είναι πια κομμάτι σου; Ενδεχομένως κάποια τέτοιου είδους υπαρξιακή κρίση να περνάει και η Kim Kardashian τώρα, ως βασίλισσα των selfies που της απαγορεύεται πλέον να βγάζει selfies. Μετά από έναν τραυματισμό στον καρπό της, ο γιατρός της Kardashian της απαγόρευσε να βγάζει φωτογραφίες τον εαυτό της. "Το χέρι μου πονάει. Ξέχασα το περικάρπιο" λέει η Kim στην Khloe και στη Kris Jenner σε ένα νέο video του Keeping Up With the Kardashians. "Ο γιατρός λέει πως μπορώ να κρατάω το κινητό μου μόνο έτσι".

Αλλά η Kardashian - που έχει εκδόσει βιβλίο με selfies - έχει σχέδιο. Αντί να αψηφήσει τις οδηγίες του γιατρού, βάζει την βοηθό της, Paxy, να την βάζει. "Οπότε βάζω την Paxy να με βγάζει φωτογραφίες για να ξεκουράσω τα χέρια μου", εξηγεί στην αδερφή και τη μητέρα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Θα προστατέψει το χέρι της Kim χωρίς να χάσει λεπτό από τα social media," λέει η Kris Jenner, που της αρέσει η ιδέα. "Σίγουρα θα κάνω την Paxy βοηθό για selfies μου".

 

Δείτε ακόμη: H Kim Kardashian εμφανίζεται με ασημί μαλλιά και latex στο New York Fashion Week

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.