CELEBRITIES

Αυτός είναι ο λόγος που ο Ben Affleck βγήκε από την κλινική αποτοξίνωσης


8 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_614843_190.jpg

Ο Ben Affleck  δίνει για μία ακόμη φορά τη μάχη του με τον αλκοολισμό, και τα κοντινά του πρόσωπα αποκαλύπτουν ότι η επιστροφή στις κακές συνήθειες είναι τρόπος ζωής για τον ηθοποιό. Μάλιστα, τονίζουν ότι όλο αυτό εξαρτάται από τα επαγγελματικά του σχέδια: Όταν δεν εργάζεται, πίνει επειδή δεν έχει τι άλλο να κάνει.

Διαβάστε εδώ: Ένας ακόμη χωρισμός για τον ηθοποιό Ben Affleck

Όπως λοιπόν φαίνεται ο ηθοποιός βρέθηκε για τρίτη φορά στην κλινική αποτοξίνωσης. Όμως μέσα στην εβδομάδα που πέρασε εθεάθη στο σπίτι του στο Pacific Palisades και οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν λέγοντας πως είναι ήδη εκτός της κλινικής. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού ο γόης του Hollywood αν και βρέθηκε πραγματικά έξω, ωστόσο ήταν παρέα με έναν προπονητή και έναν θεραπευτή.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ο ηθοποιός μπορεί να πηγαίνει σπίτι του κάποιες ώρες την ημέρα για να γυμνάζεται παρέα πάντα με συνοδούς και είναι υποχρεωμένος μετά να γυρίζει την κλινική.

Δείτε στη gallery όλους τους ηθοποιούς που έχουν παίξει τον ρόλο του Joker σε ταινίες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.