CELEBRITIES

H Sofia Richie μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Scott Disick


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2018

39803801_370481223488493_5388540134759611123_n.jpg

H Sofia Richie έδωσε μία σπάνια συνέντευξη, στην οποία αναφέρει πως εκείνη και ο Scott Disick είναι πολύ "τρυφεροί" ο ένας με τον άλλον και τον αποκάλεσε τον καλύτερό της φίλο. Το 20χρονο μοντέλο και ο 35χρονος star του Keeping Up With The Kardashians, έχουν αποφύγει να μιλούν ο ένας για τον άλλον σε συνεντεύξεις, παρότι έχουν μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες τους μαζί στα social media.

Την περασμένη εβδομάδα, η Richie δήλωσε στο The Goss του Αυστραλέζικου Sydney Morning Hearld πως: "Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι κι αυτή είναι κυρίως η πιο δυνατή σύνδεση που έχουμε. Είχαμε πάντα αυτή τη σύνδεση μεταξύ καλύτερων φίλων και έχει δουλέψει πραγματικά. Είμαι τόσο χαρούμενη."

Η σχέση του ζευγαριού έχει δεχθεί ιδιαίτερη κριτική, ενώ φήμες κάνουν τον γύρο του internet συνεχώς. "Είναι όλα τόσο λάθος," είπε η Richie. "Δεν τα διαβάζω γιατί θυμώνω πάρα πολύ. Είναι δύσκολο να τα αγνοήσεις εντελώς, αλλά μερικές φορές γελάω κιόλας".

Δείτε ακόμη: Ο αγαπημένος κότσος της Sofia Richie

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.