CELEBRITIES

Τα μωρά των Kardashian - Jenner είναι έτοιμα να κατακτήσουν το Instagram


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2018

39609761_2185922011691503_6664895001136201728_n_1.jpg

Τα ενήλικα μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner έχουν αρκετά ενεργή παρουσία στα social media και τεράστιο κοινό. Τώρα, φαίνεται πως οι Stormi, Chicago και True, κόρες της Kylie, Kim και Khloe, αντίστοιχα, δε θα αργήσουν να ακολουθήσουν τα βήματα των μαμάδων τους.

Σε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε η Kim, βλέπουμε την Chicago να κάθεται με τη μικρή True, κρατώντας το χέρι της. Το χαμόγελο της τελευταίας μαρτυράει τη χαρά της, που βρίσκεται με την ξαδέλφη της!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Επίσης, η Kylie μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τις ξεκαρδιστικές προσπάθειες της Stormi να σταθεί όρθια, ενώ την κρατούσε απαλά. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Και πριν από αυτό, η Khloe μοιράστηκε μαζί μας ένα στιγμιότυπο με τη γιαγιά, Kris, την ίδια, και την εγγονήTrue να ποζάρουν χαμογελαστές στις διακοπές τους:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Μπορεί τα μωρά να μην έχουν ακόμη τα δικά τους προφίλ στα social media, αλλά θα αποκτήσουν σίγουρα πριν καν ξεκινήσουν το Δημοτικό!

 

Δείτε επίσης φωτογραφίες του Kanye West και της Kim Kardashian:

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.