CELEBRITIES

O Richard Gere θα γίνει πατέρας στα 69 του


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_564349_011_1.jpg

Ο Richard Gere και η σύζυγός του Alejandra Gere, περιμένουν το πρώτο τους παιδί και μάλιστα έλαβαν και μία ιδιαίτερη ευχή για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, από τον Dalai Lama. Ο 69χρονος ηθοποιός και η 35χρονη δημοσιογράφος και ακτιβίστρια, παντρεύτηκαν τον Απρίλιο.

Τον Αύγουστο, κυκλοφόρησαν διάφορα δημοσιεύματα που έγραφαν πως η Alejandra ήταν έγκυος. Την Κυριακή, η Alejandra ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram της, μαζί με τον Gere, όπου οι δύο τους συνάντησαν τον Dalai Lama, ο οποίος φαίνεται να ακουμπά το χέρι του στην φουσκωμένη κοιλιά της. "Μερικά δευτερόλεπτα πριν... Πήραμε ευχές για τον θησαυρό μας που έρχεται..." έγραψε. "Δεν θα μπορούσαμε να το ανακοινώσουμε πριν το πούμε στον Dalai Lama".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί για τον Richard και για την Alejandra. Ο ηθοποιός έχει έναν 18χρονο γιο, τον Homer, από προηγούμενο γάμο. Η σύζυγός του, που είναι η τρίτη του, έχει επίσης έναν 5χρονο γιο, τον Albert, από προηγούμενο γάμο.

 

Δείτε ακόμη: O Richard Gere εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί με την Alejandra Silva 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.