CELEBRITIES

Emmys 2018: Η πρόταση γάμου στη σκηνή που έχει γίνει viral


The Jennettes

18 Σεπτεμβρίου 2018

000_1970wo.jpg

Το πιο ρομαντικό πράγμα που έχει συμβεί σε βραβεία, συνέβη χθες το βράδυ, στα 70ά Emmy Awards. Ο Glenn Weiss, σκηνοθέτης των Academy Awards 2018, έλαβε το βραβείο Emmy για μία από τις δουλειές του και ξεκίνησε τον λόγο του ευχαριστώντας τις δύο κόρες του, εξηγώντας πως τις αγαπά περισσότερο απ' όσο γνωρίζουν. Πολύ γλυκό, αλλά ήταν μόνο η αρχή. Παίρνοντας το 12ού Emmy, ο Weiss απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο εβδομάδες. "Ένα κομμάτι της καρδιάς μου είναι σπασμένο - δε νομίζω πως θα επιδιορθωθεί ποτέ... Η μαμά μου πάντα πίστευε πως πρέπει να κοιτάμε την λιακάδα στα πράγματα και λάτρευε τη σύντροφό μου, Jan". Και μετά απευθύνθηκε στη Jan Svendsen, που καθόταν στο κοινό και της είπε να μη χάσει ποτέ την λιακάδα της. Μέχρι εκείνο το σημείο, είχαμε ήδη δακρύσει. Και μετά, ο Weiss τους σόκαρε όλους: "Αναρωτιέσαι γιατί δεν μου αρέσει να σε λέω το κορίτσι μου; Γιατί θέλω να σε λέω σύζυγό μου" Και τότε όλοι άρχισαν πραγματικά να κλαίνε.

Ο Weiss μετά έδωσε το δαχτυλίδι που ο πατέρας του "έδωσε στη μητέρα του 67 χρόνια πριν" εξηγώντας πως η μητέρα του και οι γονείς της Jan είναι μαζί τους και τους κοιτούν από ψηλά. Αφού φόρεσε το δαχτυλίδι στο χέρι της, συνειδητοποίησε πως δεν γονάτισε ή δεν περίμενε να του απαντήσει στην πρότασή του. Κι όταν γονάτισε, το κοινό τρελάθηκε. Η Jan είναι άφωνη, όπως και όλοι. Έτσι τα Oscars ξεπέρασαν τα Emmys, από τον άνθρωπο που σκηνοθετεί τα Oscars.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sachin & Babi (@sachinandbabi) on

 

Δείτε ακόμη: Cannes Film Festival flashback: 10 αξέχαστες στιγμές

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.