CELEBRITIES

Γιατί η Victoria Beckham απαγόρευε στον David να παρευρεθεί στα fashion shows της


The Jennettes

19 Σεπτεμβρίου 2018

20180618_zaf_ny1_016.jpg

Η οικογένεια Beckham βρέθηκε σύσσωμη στο London Fashion Week για να παρακολουθήσει την επίδειξη της Victoria, που έκανε το ντεμπούτο της στην εκδήλωση. Μάλιστα, η σχεδιάστρια τους είχε εξασφαλίσει θέσεις στην πρώτη σειρά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Πρόκειται μία από τις ελάχιστες φορές που η 44χρονη επέτρεψε στο σύζυγό της να παρακολουθήσει το δικό της show. Αποκάλυψε ότι παλιότερα του το απαγόρευε, καθώς ήθελε να την αντιμετωπίζουν σοβαρά, αποκλειστικά για τη δουλειά της και όχι ως celebrity.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

«Είχα βάλει το κεφάλι κάτω, δούλευα σκληρά και ήθελα να τα κάνω όλα για το προϊόν και τον πελάτη, όχι για να φανώ εγώ», δήλωσε στο Refinery29. «Πέρασαν αρκετές σεζόν μέχρι να βγω κι εγώ στο τέλος του show, και η οικογένειά μου δεν ήταν καν εκεί», συνέχισε.

Αφού έκλεισε 10 ολόκληρα χρόνια στο χώρο της μόδας και ήταν σίγουρη για την επιτυχία της, η Victoria διοργάνωσε μία επετειακή επίδειξη. Μετά το τέλος της, έτρεξε στο πλευρό του David και των παιδιών,  για να τους δώσει από ένα φιλί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 

Δείτε επίσης την gallery: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.