CELEBRITIES

Η Victoria Beckham δίνει την καλύτερη συμβουλή στις εργαζόμενες μητέρες


The Jennettes

21 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_643501_008_1.jpg

Η Victoria Beckham μοιράστηκε την εμπειρία της με όλους εκείνους τους γονείς που αισθάνονται ένοχοι επειδή εργάζονται πολλές ώρες. Η μητέρα τεσσάρων παιδιών, που μόλις έκλεισε δέκα ολόκληρα χρόνια επιτυχίας στον κόσμο της μόδας, είπε ότι κανένας γονέας δε θα έπρεπε να κατηγορεί τον εαυτό του εάν θέλει να συνδυάσει καριέρα και οικογένεια.

«Απλώς μη νιώθετε άσχημα. Απλώς μη νιώθετε ένοχοι. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Θέλεις να είσαι η καλύτερη σύζυγος,  καλύτερη μητέρα, η καλύτερη επαγγελματίας, οπότε να είσαι καλή με τον εαυτό σου», δήλωσε το E!News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Επιπλέον, η Victoria αποκάλυψε με ποιον τρόπο κατάφερε, με το σύζυγό της, David, να μάθει στα παιδιά της να σέβονται τους γύρω τους. «Είμαστε αυστηροί. Πρέπει να είμαστε, αλλά ταυτόχρονα τα αφήνουμε α περνάν καλά και να εκφράζονται», είπε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε επίσης την gallery: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.