CELEBRITIES

O Justin Theroux σπάει τη σιωπή του για το χωρισμό του από την Jennifer Aniston


The Jennettes

23 Σεπτεμβρίου 2018

20170725_zaf_w87_059.jpg

O Justin Theroux μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό του από την Jennifer Aniston, αποκαλώντας τον «δραματικό», αλλά «ήρεμο». Παρότι οι δύο ηθοποιοί αποκάλυψαν το χωρισμό τους στο τέλος του 2017, δηλώνουν ότι παραμένουν φίλοι.

«Τα καλά νέα είναι ότι ήταν μάλλον ο πιο – και επιλέγω τα λόγια μου με προσοχή – ήρεμος χωρισμός, η ατμόσφαιρα ήταν τόσο φιλική», είπε ο 47χρονος στους New York Times. «Κανείς από εμάς δεν πέθανε, κανένας μας δε θέλει να κατηγορήσει τον άλλο. Είναι βαρετό, αλλά, ξέρεις, σεβόμασταν ο ένας τον άλλο τόσο που ήταν όσο πιο ‘αθόρυβο’ γινόταν», πρόσθεσε.

Ο Therous συνέχισε τονίζοντας ότι το διαζύγιο του ράγισε την καρδιά, αλλά μόνο επειδή η φιλία τους δε θα παρέμενε η ίδια. Τουλάχιστον, παραδέχεται πως «δε θα χρειαστεί να ζήσουν ό,τι και τα υπόλοιπα ζευγάρια που μοιράζονται ένα παιδί.»

Όταν η Aniston είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, εξέφρασε το θυμό της για όσα λέγονται γύρω από ένα τόσο προσωπικό ζήτημα. «Όλοι λένε ότι ‘Η Jen δεν μπορεί να κρατήσει έναν άνδρα’ και ‘Η Jen δε θέλει να κάνει παιδί επειδή είναι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της. Ή ότι είμαι πληγωμένη», είπε. «Πρώτον, με όλο το σεβασμό, δεν είμαι πληγωμένη. Και δεύτερον, όλα αυτά είναι αναληθείς εικασίες.»

Δείτε επίσης τα αγαπημένα hairstyles της Jennifer Aniston:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.