CELEBRITIES

Πώς ξεκίνησε η ιστορία αγάπης του Michael Douglas και της Catherine Zeta-Jones


The Jennettes

26 Σεπτεμβρίου 2018

38215556_272737846851427_5491055236271308800_n_1.jpg

Εάν δεν είχαν συναντηθεί πριν από 22 ολόκληρα χρόνια, η Catherine Zeta-Jones και ο Michael Douglas δε θα ήταν ένα από τα ισχυρότερα ζευγάρια του Hollywood. Παρότι είχαν τα σκαμπανεβάσματά τους, οι βραβευμένοι με Oscar ηθοποιοί προσπάθησαν σκληρά για να διατηρήσουν την υγιή τους σχέση.

Πώς, όμως, ξεκίνησε όλο αυτό;

«Μου είχαν πει ότι ο Michael Douglas ήθελε να με γνωρίσει. Είχα αγχωθεί λίγο γιατί δεν ήξερα για ποιο λόγο ήθελε να συναντηθούμε», αποκάλυψε η Jones στο Larry King, το 2001.

Εκείνη τον είδε για πρώτη φορά στο λόμπι ενός ξενοδοχείου. Δεν της έδωσε καμία σημασία όταν πέρασε ακριβώς από δίπλα της, γεμίζοντάς την αμφιβολίες για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του. Το ίδιο βράδυ, βγήκαν για φαγητό μαζί με κοινούς φίλους, ανάμεσά τους και ο Antonio Banderas με τη Melanie Griffith. Ο σταρ κάθισε δίπλα της, και της είπε την πιο λάθος ατάκα: Ξέρεις, θα γίνω ο πατέρας των παιδιών σου. Φυσικά και ακούστηκε άσχημα, οπότε προσπάθησε να το σώσει λέγοντας καληνύχτα. Η Catherine έφυγε την επόμενη μέρα, αλλά εκείνος δεν είχε τελειώσει ακόμα: Της πρόσφερε λουλούδια, και ζήτησε συγγνώμη για μία ακόμη φορά.

Εννέα μήνες αργότερα, και ενώ μιλούσαν συχνά στο τηλέφωνο και έβγαιναν ραντεβού, δεν είχαν αποφασίσει ότι θα γίνουν ζευγάρι. Οπότε κάθισαν να το συζητήσουν, και είδαν ότι η σχέση τους θα μπορούσε να έχει μέλλον. Αμέσως, η μεγάλη διαφορά ηλικίας τους πρωταγωνίστησε στα πρωτοσέλιδα.

Αψήφισαν τους πάντες και συνέχισαν μαζί. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1999, ο ηθοποιός της έκανε πρόταση γάμου. «Ήμασταν και οι δύο άρρωστοι», αποκάλυψε. Της έδωσε ένα πανέμορφο μονόπετρο αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ. Φυσικά, αγαπημένη του δέχθηκε – και τα υπόλοιπα ανήκουν στη ιστορία!

Δείτε επίσης την gallery: Catherine Zeta Jones-Michael Douglas: Η κοινή τους εμφάνιση μετά την 15η επέτειο του γάμου τους

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.