CELEBRITIES

To αστείο του πρίγκιπα William για τα τρία παιδιά του


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2018

20171206_zaf_l94_048.jpg

Ο πρίγκιπας William βρέθηκε στη Ναμίμπια και εκφώνησε έναν συγκινητικό λόγο, μετά από συνάντηση που είχε με μέλη της Κυβέρνησης. Δεν μπόρεσε, όμως, να μην κάνει και ένα αστείο σχετικά με τη σύζυγό του, Kate Middleton, και τα τρία του παιδιά, George, Charlotte και Louis.

«Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στη Ναμίμπια για πρώτη φορά. Λυπάμαι μόνο που η σύζυγός μου, Catherine, δεν μπόρεσε να με συνοδεύσει», είπε. «Ζηλεύει απίστευτα. Ειδικά επειδή ανυπομονώ να περάσω μερικές νύχτες ανενόχλητος, μακριά από τα υπέροχα παιδιά μου», πρόσθεσε.

Βέβαια,  δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Δούκας του Cambridge έδειξε το χιούμορ του σε επίσημη εμφάνιση, και  σίγουρα δε θα είναι η τελευταία. Μόλις μερικές εβδομάδες πριν, σε επίσκεψή του στο αεροδρόμιο Heathrow, μίλησε για τις ναρκωτικές ουσίες που είχαν κατάσχει οι υπεύθυνοι, ανάμεσά τους η κάνναβη, η κοκαΐνη και το MDMA. «Ας φύγουμε πριν κάνουν έλεγχο και σε εμάς!», αστειεύτηκε.

 

Δείτε επίσης την gallery: Η Kate Middleton συγκέντρωσε όλα τα φλας με ένα φόρεμα αξίας 60 ευρώ

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.