CELEBRITIES

H Gisele αποκαλύπτει τον λόγο που μετάνιωσε την πλαστική στήθους


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2018

20180507_zaf_ny1_498.jpg

Το νέο βιβλίο της Gisele Bündchen είναι γεμάτο με αποκαλύψεις, συμπεριλαμβανομένης μίας πλαστικής επέμβασης. Σε μία νέα συνέντευξη με το περιοδικό People, η Gisele αποκάλυψε πως έκανε πλαστική στήθους μετά την περίοδο θηλασμού των παιδιών της - και το έχει μετανιώσει. "Πάντα με επαινούσαν για το σώμα μου και ένιωθα πως οι άνθρωποι είχαν προσδοκίες από εμένα που δεν θα μπορούσα να εκπληρώσω," είπε η 38χρονη στο People. "Ένιωθα πολύ ευάλωτη, γιατί μπορώ να γυμναστώ, μπορώ να τρώω υγιεινά, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω το γεγονός πως τα παιδιά που απολάμβαναν το αριστερό μου στήθος περισσότερο από το δεξί. Το μόνο που ήθελα ήταν να είναι το ίδιο και ο κόσμος να σταματήσει να το σχολιάζει."

Η επέμβαση έλαβε χώρα το 2015 και η Gisele αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες στο νέο της βιβλίο Lessons: My Path to a Meaningful Life. "Όταν ξύπνησα σκέφτηκα 'Τι έκανα;' και ένιωθα πως ζούσα σε ένα σώμα που δεν αναγνώριζα", λέει. "Για τον πρώτο χρόνο φορούσα [φαρδιά] ρούχα γιατί ένιωθα άβολα".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

 

Δείτε ακόμη: H Gisele στήριξε τον οίκο Chanel σε ένα fashion show που θα μείνει στην ιστορία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.