CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει πώς κατάφερε να ξεπεράσει την επιλόχειο κατάθλιψη


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2018

20150222_bur_o05_495.jpg

Παρότι έχουν περάσει 12 ολόκληρα χρόνια από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η Gwyneth Paltrow δε σταματά να ανοίγεται για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε, μετά τον τοκετό. Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι κατάφερε να ξεπεράσει την επιλόχειο κατάθλιψη χωρίς καμία φαρμακευτική αγωγή.

«Αντιμετώπισα επιλόχειο κατάθλιψη, όπως γνωρίζετε, μετά τη γέννηση του γιου μου. Ένας γιατρός μου χορήγησε αντικαταθλιπτικά χάπια και σκέφτηκα ότι εάν τα χρειαστώ, θα τα πάρω», αποκάλυψε την Τετάρτη, στα 10α γενέθλια της εταιρίας της, Goop. Υποστήριξε ότι μπορούν να σώσουν τη ζωή ορισμένων γυναικών, όμως η ίδια προτίμησε να τα αποφύγει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

«Σκέφτηκα να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία, να αρχίσω ξανά γυμναστική, να κόψω το αλκοόλ, να πάρω λίγο χρόνο για ανασυγκρότηση και να κοιμάμαι περισσότερο. Αυτό με βοήθησε», συνέχισε.

Εκείνη η περίοδος ήταν πολύ δύσκολη για τη 46χρονη, καθώς η εμπειρία της από το πρώτο παιδί της ήταν εντελώς διαφορετική. «Ήμουν τόσο χαρούμενη όταν γέννησα την Apple, και περίμενα πως θα γινόταν το ίδιο και με τον Mosey και απλώς… μου πήρε λίγο καιρό. Βρισκόμουν σε ένα πολύ σκοτεινό σημείο», αποκάλυψε.

 

Δείτε επίσης την gallery: Το πρωινό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.