CELEBRITIES

H Naomi Campbell είπε μόνο δύο λέξεις για τη Kendall Jenner και δεν ήταν ευχάριστες


The Jennettes

28 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_642884_044_1.jpg

Η Naomi Campbell εμφανίστηκε στο Watch What Happens Live With Andy Cohen και είχε πολλά να πει για την Kendall Jenner - χωρίς να πει σχεδόν τίποτα. Στη συνέντευξή της, ο Cohen ρώτησε τη Campbell μία ερώτηση ενός fan από το Twitter: "O Peter the Meteor θέλει να μάθει τη γνώμη σου για το ότι η Kendall Jenner είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο ενώ δηλώνει πως 'είναι πολύ επιλεκτική με τις δουλειές της' και πως 'δεν θα  περπατούσε ποτέ σε 30 shows μέσα σε μία σεζόν''; ρώτησε ο Cohen. Χωρίς να διστάσει, η Campbell είπε στη κάμερα: "Επόμενη ερώτηση".

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η ερώτηση του fan αναφέρεται στις πρόσφατες αντιδράσεις κατά της Jenner από τη βιομηχανία του modelling, μετά από μία φράση της σε μία συνέντευξη με το περιοδικό Love που είχε μάλιστα ανέβει και στο Instagram: "Από την αρχή έχω υπάρξει πολύ επιλεκτική με τα shows που περπατάω," είπε η Jenner. "Δεν ήμουν ποτέ ένα από αυτά τα κορίτσια που περπατούν σε 30 shows μέσα σε μία σεζόν ή ό,τι κάνουν αυτά τα κορίτσια τελοσπάντων. Περισσότερη δύναμη σε εκείνες. Αλλά είχα ένα εκατομμύριο δουλειές, όχι μόνο catwalks αλλά τα πάντα. Ο συνδυασμός ήταν πολύ εξαντλητικός και άρχισα να φρικάρω λίγο και χρειάστηκε να κάνω ένα βήμα πίσω".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) on

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενά της, η Jenner προσπάθησε να ξεκαθαρίσει το θέμα στο Twitter. "Είχε σκοπό να είναι κοπλιμέντο, αλλά δυστυχώς τα λόγια μου αλλάχθηκαν. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη. Ο σεβασμός που έχω για τις συναδέλφους μου είναι ανυπολόγιστος!"

Παρ' ότι η Campbell διάλεξε να μην σχολιάσει τίποτα για τη Jenner, είπε τα καλύτερα λόγια την κόρη της φίλης της Cindy Crawford, Kaia Gerber, που είναι μία ανερχόμενη runway star.

 

Δείτε ακόμη: Η sexy πασαρέλα της Naomi Campbell στο Φεστιβάλ των Καννών

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.