CELEBRITIES

O Ryan Gosling δυσκολεύεται ακόμα να δεσμευτεί στη σύντροφό του, Eva Mendes


The Jennettes

29 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_299244_014.jpg

Είναι μαζί εδώ και 7 χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η σχέση του Ryan Gosling και της Eva Mendes, όμως, φαίνεται πως κρέμεται από μία κλωστή, και αυτό αποδεικνύεται από την τελευταία οικογενειακή τους έξοδο.

Οι σταρ βρέθηκαν σε ένα πάρκο του Los Angeles μαζί με τις κόρες τους, Esmeralda και Amada. Η ηθοποιός έτρεχε και έπαιζε μαζί τους, όπως θα έκανε κάθε μητέρα. Ο σύντροφός της, όμως, αντί να περάσει μερικές ώρες χαράς με τις γυναίκες της ζωής του, προτίμησε να τις περιμένει στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσουν.

«Ο Ryan μίλησε με την Eva όταν γύρισε με τα κορίτσια στο αυτοκίνητο. Δεν πέρασαν καθόλου χρόνο οι δυο τους», αποκάλυψε μία πηγή.

Η σχέση τους περνάει κρίση, κυρίως λόγω της στενής φιλίας του Gosling και της συμπρωταγωνίστριάς του στην ταινία La La Land, Emma Stone. Οι δηλώσεις της τελευταίας, μάλιστα, που ανέφεραν ότι «δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς τον Ryan», κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο τεταμένη.

Στενοί τους φίλοι θεωρούν ότι οι σταρ είναι ακόμα μαζί, αποκλειστικά για τα παιδιά τους. Εκείνος φοβάται να δεσμευτεί, και προτιμάει να κάνει τη δική του ζωή χωρίς να τη συντονίσει με εκείνη της αγαπημένης του. «Ουσιαστικά ζουν χωριστές ζωές», αποκαλύπτουν.

Δείτε επίσης το street style του Ryan Gosling:

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.