CELEBRITIES

Η Serena Williams τραγουδάει topless για τον καρκίνο του μαστού


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2018

20180906_zaa_a181_025.jpg

Στο πλαίσιο του Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, η Serena Williams ποζάρει τόπλες στο βίντεοκλιπ του τραγουδιού των Divinyls «I Touch Myself» και το μοιράζεται με τους fans της, με μια δημοσίευση στο Ιnstagram. Η 37χρονη πρωταθλήτρια του τένις, προέτρεψε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να εξετάζουν τακτικά το στήθος τους, κάνοντας μια επανεκτέλεση αυτής της επιτυχίας των ‘90s, συνεργαζόμενη με τον ομώνυμο Οργανισμό.

Ο Οργανισμός «I Touch Myself Project», ιδρύθηκε το 2014, ακολουθώντας τον θάνατο της τραγουδίστριας των Divinyls, Chrissy Amphlett. To project δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής στην diva Chrissy, η οποία πέθανε στα 53 της από καρκίνο του μαστού και είχε θελήσει το τραγούδι αυτό να αποτελέσει ύμνο στην έγκαιρη πρόληψη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Η Serena Williams παραδέχεται ότι το να τραγουδήσει γυμνή δοκίμασε τα όρια της άνεσής της. Ωστόσο ήταν κάτι που θέλησε να κάνει, καθώς πρόκειται για ένα ζήτημα που αφορά όλες τις γυναίκες, σε όλο τον κόσμο.

«Ο έγκαιρος εντοπισμός είναι το κλειδί που μπορεί να σώσει ζωές», υπενθυμίζει σε όλες τις γυναίκες η τενίστρια.

Για τη Williams, η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα έντονη, προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στην καριέρα της και στην ανατροφή της ενός έτους κόρης της. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.