CELEBRITIES

Ο επώδυνος τρόπος που η πριγκίπισσα Diana ανακάλυψε τη παράνομη σχέση του Charles με την Camilla


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2018

abaca_14391_01_1.jpg

Το 1996, η πριγκίπισσα Diana και ο πρίγκιπας Charles πήραν διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου. Όπως είναι γνωστό, ένας από τους βασικούς παράγοντες για τη δημόσια διάλυση της σχέσης του ζευγαριού ήταν εκείνη που κάποτε η ίδια η Diana περιέγραψε ως "το τρίτο άτομο στον γάμο τους" - η Camilla Parker Bowles.

Ο πρίγκιπας Charles έβγαινε με την Camilla πριν την πριγκίπισσα Diana, μετά από τη γνωριμία τους σε έναν αγώνα πόλο το 1970. Το ζευγάρι ανέπτυξε ρομαντική σχέση που κράτησε για έναν χρόνο, μέχρι που χώρισαν το 1971, όταν ο πρίγκιπας Charles μπήκε στο βασιλικό ναυτικό. Δύο χρόνια αργότερα, η Camilla παντρεύτηκε τον Andrew Parker Bowles, και το 1980 ο πρίγκιπας Charles άρχισε να βγαίνει με την Lady Diana Spencer, την οποία παντρεύτηκε τον Ιούλιο της επόμενης χρονιάς.

Τα συναισθήματα όμως μεταξύ του Charles και της Camilla δεν εξαφανίστηκαν και το 1986, ξεκίνησαν την εξωσυζυγική τους σχέση. Το 1992 το παλάτι επιβεβαίωσε πως υπήρχαν προβλήματα στον γάμο του Charles και της Diana, ενώ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς. Πέντε χρόνια αργότερα, λίγο πριν τον τραγικό θάνατό της, η πριγκίπισσα Diana μίλησε ανοιχτά σε μία συνέντευξη για το πώς ανακάλυψε την παράνομη σχέση του συζύγου της με την Camilla - και μοιάζει αρκετά επώδυνος.

Σύμφωνα με τη The Mirror, η Diana αποκάλυψε πως λίγο πριν τον γάμο τους ανακάλυψε ένα κουτί. Το άνοιξε και μέσα υπήρχε ένα βραχιόλι. "Ήμουν ακόμα τόσο ανώριμη για να καταλάβω όλα τα μηνύματα που έρχονταν προς το μέρος μου. Και μετά κάποιος στο γραφείο του μου είπε πως ο σύζυγός μου έφτιαξε ένα βραχιόλι για εκείνη," δήλωσε η Diana. "Μπήκα στο γραφείο εκείνου του υπαλλήλου μία μέρα και είπα 'Α, τι είναι μέσα σε αυτό το κουτί; Και εκείνος είπε 'Δεν πρέπει να το κοιτάτε αυτό'. Οπότε το άνοιξα και είδα το βραχιόλι," είπε η Diana. "Ένιωσα κατεστραμμένη και είπα 'Θα της το δώσει απόψε'."

Σύμφωνα με τον royal βιογράφο, Andrew Morton, το βραχιόλι είχε σκαλισμένα τα αρχικά 'G' και 'F' που λέγεται πως ήταν τα παρατσούκλια που είχαν δώσει ο Charles και η Camilla ο ένας στον άλλον - Gladys και Fred.

 

Δείτε ακόμη: Diana: Η πριγκίπισσα που ανέδειξε το natural makeup look

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.