CELEBRITIES

Η θετή αδερφή της Meghan Markle απολογήθηκε στη Βρετανική τηλεόραση


The Jennettes

2 Οκτωβρίου 2018

20180925_zaa_ap2_089.jpg

Η Samantha Markle μίλησε το πρωί της Δευτέρας και παραδόξως όχι στο Twitter. Η μεγαλύτερη θετή αδερφή της Meghan Markle της ασκεί σκληρή κριτική όπως και στη βασιλική οικογένεια εδώ και μήνες, και τώρα αποφάσισε να μιλήσει στη Βρετανική τηλεόραση. Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Jeremy Vine τη Δευτέρα το πρωί, η Markle είπε στον παρουσιαστή πως προσπάθησε να πάει στο παλάτι του Buckingham για να επισκευθεί τη Meghan, αλλά, μη καταφέρνοντας να περάσει από τα πλήθη τουριστών που συγκεντρώνονται έξω από το παλάτι καθημερινά, αναγκάστηκε να βγει στη τηλεόραση για να ακουστεί το μήνυμά της.

Δήλωσε στον Vine: "Θα πω απλά πως έχει περάσει καιρός και πολλά βγήκαν εκτός ελέγχου και δεν είχα σκοπό να καταλήξει έτσι. Και ξέρεις, νομίζω πως όλοι πληγώνονται με το να μην είναι μέρος ή να μην καλεστούν στον γάμο, αλλά ένιωσα πως θα είχε σταματήσει εξαρχής αν όλοι ήμασταν μέρος του και απλά αποφασίσαμε να προχωρήσουμε μπροστά με θετικότητα. Τα συναισθήματα πόνου δεν θα είχαν εκφραστεί έτσι και το πιστεύεις ή όχι δεν σημαίνει πως σε αγαπάμε λιγότερο, απλά πιστεύω πως οι οικογένειες είναι έτσι όταν υπάρχει σύγχιση και πληγώνονται. Οπότε προχωρώντας μπροστά, ζηώ συγγνώμη και εύχομαι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά".

Παρ' όλα αυτά, η Markle κατηγόρησε ξανά τη θετή αδερφή της που δε τη κάλεσε στον γάμο αλλά και για τη "σύγχιση" που προκάλεσε. Οπότε, δεν μοιάζει ακριβώς με συγγνώμη όλο αυτό. Ο μοναδικός τρόπος που η εμφάνιση της Samantha στη τηλεόραση ξεφεύγει από τα γνωστά κόλπα δημοσιότητας της οικογένειας της Markle - λέγεται πως η Samantha είναι εκείνη που οργάνωσε τις paparazzi φωτογραφίες του πατέρα της δούκισσας - είναι με το ότι η Markle δεν έλαβε χρήματα για τη συνέντευξή της, όπως επιβεβαίωσε o Vine στη Daily Mirror, παρά μόνο έξοδα μεταφορών.

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.