Αποκαλύφθηκε η πιο επικίνδυνη celebrity στο internet

The Jennettes
Τρίτη 2 Οκτώβριος 2018
abaca_636556_030_1.jpg

H Ruby Rose έχει υποδυθεί μερικούς αρκετά επικίνδυνους χαρακτήρες, όπως μία φυλακισμένη στο "Orange is the New Black" και μία επιστήμονα που πάλευε με έναν προϊστορικό καρχαρία στο "The Meg". Αλλά η ίδια η ηθοποιός θεωρείται πλέον επίσημα επικίνδυνη. Η εταιρεία κυερνασφάλειας McAfee ανακοίνωσε πως η Ruby Rose είναι η πιο επικίνδυνη celebrity στο internet την Τρίτη, σύμφωνα με το Associated Press. Καμία άλλη celebrity δεν είχε περισσότερες πιθανότητες να στείλει χρήστες σε sites που περιέχουν ιούς. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

Η reality star, Kristin Cavallari, ήρθε στη 2η θέση, στη 3η θέση η ηθοποιός Marion Cotillard, η original Wonder Woman, Lynda Carter (θέση 4), η ηθοποιός Rose Byrne (θέση 5), η Debra Messing (θέση 60, η reality star Kourtney Kardashian (θέση 7), η ηθοποιός Amber Heard (θέση 8), η παρουσιάστρια Kelly Ripa (θέση 9) και ο ηθοποιός Brad William Henke στη θέση 10.

Η συγκεκριμένη έρευνα έχει σκοπό να δώσει έμφαση στον κίνδυνο που υπάρχει στο να κάνει κανείς κλικ σε ύποπτα links. H McAfee προτρέπει τους χρήστες του internet να παίρνουν υπόψην τους το ρίσκο που έχει να το κατεβάζεις υλικό και να κάνουν πάντα updates στην ασφάλεια του υπολογιστή τους.

 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που τα αληθινά τους ονόματα θα σας εκπλήξουν