Οι 4 royals που έχουν τατουάζ και δεν το κρύβουν

The Jennettes
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018
20150613_zaa_z110_142.jpg

Η βασιλικη οικογένεια μας έχει συνηθίσει σε αρκετά αυστηρούς κανόνες συμπεριφοράς, όπως το σωστό τρόπο να κάθονται ή να πίνουν τσάι.

Δε θα περιμέναμε ποτέ ότι το να έχουν τατουάζ θα ήταν επιτρεπτό. Κι όμως τα τατουάζ φαίνεται ότι ιστορικά έχουν συνδεθεί με τη μοναρχία ως σύμβολα καλής θέλησης.

Για παράδειγμα, το 1862, ο Πρίγκηπας Albert Edward, μεγαλύτερος γιος της βασίλισσας Victoria, βρέθηκε στην Ιερουσαλήμ ως μέρος ενός βασιλικού ταξιδιού, και έκανε ένα τατουάζ με πέντε σταυρούς και τρεις κορώνες, για να τιμήσει το ταξίδι του αυτό. 20 χρόνια αργότερα, οι γιοι του Albert Victor και George, στην επίσκεψή τους στην Ιερουσαλήμ, έκαναν το ίδιο τατουάζ.

Όταν φέτος ο πρίγκιπας William επισκέφθηκε το Ισραήλ, αναρωτηθήκαμε αν θα γινόταν ο τέταρτος πρίγκηπας που θα έκανε το ίδιο τατουάζ. Αν και από ό,τι φαίνεται, ο William το απέφυγε, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν εμφανή τατουάζ.

Η ξαδέρφη του Πρίγκηπα William και του Πρίγκηπα Harry, Lady Amelia Windsor, έχει αρκετά τατουάζ σε εμφανή σημεία. Η Lady Amelia φαίνεται ότι μπορεί να εξαιρεθεί από τους αυστηρούς κανόνες της βασιλικής οικογένειας, λόγω της απόστασης που έχει από το Παλάτι. Για αυτό το λόγο, όχι μόνο μπορεί να ης επιτραπεί να έχει τατουάζ, αλλά και να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου σε διεθνές επίπεδο, πράγμα που δε θα επιτρεπόταν ποτέ στις Δούκισσες του Cambridge και του Sussex, οι οποίες βρίσκονται συνεχώς στα φώτα της δημοσιότητας σε σχέση με τη βασιλική οικογένεια.

 

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα μέλη βασιλικών οικογενειών στην Ευρώπη τα οποία έχουν εμφανή τατουάζ. H Πριγκίπισσα Sofia της Σουηδίας, έχει έναν ήλιο στο πίσω μέρος του λαιμού της, μια πεταλούδα στα πλευρά της, καθώς και ένα μικρό τατουάζ στον αστράγαλο.

 

H πριγκίπισσα Stéphanie του Μονακό, κόρη της Grace Kelly και του Rainier III, έχει ένα στεφάνι από λουλούδια γύρω από τον καρπό της, έναν δράκο στη σπονδυλική της στήλη και δύο δελφίνια στον αστράγαλό της.

Και ο πρίγκιπας Frederick της Δανίας έχει κάποια τατουάζ, εκ των οποίων το γνωστότερο είναι ο καρχαρίας στον αστράγαλό του.