CELEBRITIES

Gisele Bündchen: «Όταν έγινα μητέρα, έχασα ένα κομμάτι του εαυτού μου»


The Jennettes

3 Οκτωβρίου 2018

20140507_zaf_ny1_139.jpg

Η μητρότητα παρουσιάζεται πολύ συχνά από τις celebrity μαμάδες ως μοναδική εμπειρία και απόλυτη ευλογία. Είναι επομένως πολύ απελευθερωτικό να βλέπουμε γυναίκες λαμπερές και επιτυχημένες να παραδέχονται ότι αντιμετώπισαν δυσκολίες με τη μητρότητα, ιδιαίτερα εάν αυτές ξεφεύγουν από τα τυπικά προβλήματα χρόνου και ισοροπίας, και αποκτούν προσωπική και ψυχολογική διάσταση.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Gisele Bündchen, η οποία στο πλαίσιο μιας προωθητικής συνέντευξης για το καινούριο της βιβλίο, παραδέχτηκε ότι όταν έγινε μητέρα, σχεδόν έχασε τον εαυτό της. Η 38χρονη και μητέρα δύο παιδιών πλέον Gisele, μίλησε πολύ ανοιχτά για τις ενοχές που της δημιούργησε το να αφήνει τα παιδιά της σπίτι, αλλά και το να τα παίρνει μαζί της. "Ήμουν πολύ ανεξάρτητη. Είχα συνηθίσει ό,τι κάνω να είναι για εμένα. Πλέον είχα ένα πλασματάκι και ξαφνικά ένιωθα ότι δεν μπορούσα να κάνω πράγματα που ήθελα, κι αυτό μου ήταν δύσκολο", λέει το μοντέλο, συμπληρώνοντας ότι όσο κι αν θέλεις να γίνεις μαμά, η πραγματικότητα αρχικά σε σοκάρει. 

Η Gisele επεσήμανε και τη διαταραχή των ισορροπιών που προκαλεί η μητρότητα στο ζευγάρι. Αναφερόμενη στην υπομονή και την ενέργεια που χρειάζεται ο συνδυασμός δουλειάς, γάμου και παιδιών μέχρι το τέλος της ημέρας, εξήγησε ότι "Eίσαι καταβεβλημένος, και κουρασμένος, και τότε δεν είσαι ο καλύτερος σύντροφος". 

Δείτε επίσης: Gisele Bundchen-Tom Brady: Οι στιγμές τους στο κόκκινο χαλί


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.