CELEBRITIES

Gisele Bündchen: Αποκάλυψε γιατί έκλαψε στο πρώτο της fashion show


The Jennettes

5 Οκτωβρίου 2018

20080429_cob_x32_292.jpg

Στην πρόσφατη αυτοβιογραφία της, "Lessons: My Path to a Meaningful Life", η Gisele Bundchen εξομολογείται την εμπειρία της από το πρώτο μεγάλο fashion show στο οποίο συμμετείχε.

Το συγκεκριμένο show ήταν του Alexander McQueen's το 1998 και το πρώτο διεθνές show στο οποίο επρόκειτο να συμμετάσχει το τότε 18χρονο μοντέλο.

Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι την είχαν καλέσει, αλλά λέει ότι δεν την είχαν καλέσει σε κανένα fitting. Την ημέρα του show ανακάλυψε ότι το ένα από τα τρία σύνολα που θα φορούσε, ήταν μια σκέτη φούστα. Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε top, η Gisele έβαλε τα κλάματα, και σκέφτηκε πόσο άσχημο θα ήταν για τους γονείς της να το μάθουν. Από την άλλη, η καριέρα της θα τελείωνε αν δεν συμμετείχε στο show του διάσημου σχεδιαστή.

Διαβάστε επίσης: H Gisele Bündchen είναι αγνώριστη στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue

Την κατάσταση έσωσε ο makeup artist του show, Val, ο οποίος της πρότεινε να της βάψει ένα λευκό top με makeup. To μοντέλο δέχτηκε, και περπάτησε με το ψεύτικο τοπ. Το show γινόταν στη βροχή οπότε κανένας δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τι ήταν δάκρυα και τι ήταν βροχή.

To πλέον 38χρονο μοντέλο περιγράφει ότι ήταν πάντα "αγοροκόριτσο" και ένιωθε άβολα με το στήθος της μέχρι την εφηβεία. Ανησυχούσε ότι οι γονείς της θα έβλεπαν φωτογραφίες και δε θα της μιλούσαν ξανά, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ, και η καριέρα της απογειώθηκε μετά από εκείνο το show.

Δείτε επίσης:Gisele Bundchen: Διακοπές στην Costa Rica

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.