CELEBRITIES

Η κατάρρευση της Keira Knightley στα '00s και το κυνήγι με τους paparazzi


The Jennettes

6 Οκτωβρίου 2018

20120909_bap_g203_045_1.jpg

Οι celebrities περνάνε διαχρονικά τα πάνδεινα από τις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες. Ωστόσο, ειδικά στα μέσα της δεκαετίας του 2000, η κατάσταση ξέφυγε εντελώς, κάπου ανάμεσα στο "Rumors" της Lindsay Lohan, την κατάρρευση της Britney Spears το 2007, και τους συνεχόμενους τσακωμους της Paris Hilton με τη Nicole Richie.

Εκείνη την εποχή, η Keira Knightley γνώριζε μεγάλη δημοσιότητα, λόγω ταινιών όπως "Οι Πειρατές της Καραϊβικής", "Love, Actually" και "Kάντο όπως ο Beckham". Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Keira Knightley μίλησε για την πνευματική κατάρρευση την οποία υπέστησε στην αρχή της καριέρας της. "Ήξερα ότι δεν είχα ιδέα τι έκανα", λέει. "Βραβεύεσαι για όλα αυτά τα πράγματα, αλλά όσον αφορά τον Τύπο, όταν πηγαίνω σε συνεντεύξεις, οι άνθρωποι συνεχίζουν να μου λένε 'Όλοι πιστεύουν ότι είσαι χάλια', ή εστιάζουν στην εμφάνισή σου ή στο τι πάει λάθος με εσένα".

Παρά τις αμφίρροπες κριτικές και αντιδράσεις, οι paparazzi την κυνηγούσαν σταθερά, με σκοπό να απαθανατίσουν άλλη μια γυναικεία κατάρρευση. Κάποιες φορές έφταναν τα 20 άτομα. Οι γυναίκες της show business έπρεπε να είναι σέξι, αλλά έπρεπε και να τιμωρούνται για αυτό. Ακόμα κι αν δεν ήταν έτοιμες από μόνες τους να καταρρεύσουν, οι paparazzi προσπαθούσαν να τις ωθήσουν σε αυτό. Εκεί υπήρχαν οι περισσότερες ευκαιρίες για πολλά λεφτά, εξηγεί η Knightley.

Διαβάστε επίσης: Η Catherine Zeta-Jones πήρε εκδίκηση από τους paparazzi

Ευτυχώς για εκείνη, πάντα διατηρούσε κάποια όρια, τα οποία δεν επέτρεψε στους άλλους να περάσουν. Η άρνησή της να τους δώσει αυτό που ήθελαν της δημιούργησε την αίσθηση ότι κάθε μέρα που έβγαινε από το σπίτι της ήταν και μια μάχη. Για να μπορέσει να παρευρεθεί στα BAFTA, στα οποία είχε προταθεί για βραβείο Πρώτου Γυναικείου Ρόλου για το "Atonement", χρειάστηκε να κάνει υπνοθεραπεία, προκειμένου να μην πάθει κρίση πανικού.

Στα 22 της, διαγνώστηκε με μετατραυματικό στρες, και αποσύρθηκε για ένα χρόνο. Πάντως αυτό δεν καθυστέρησε την καριέρα της, και πλέον δηλώνει ότι έχει πολλή αυτοπεποίθηση για τις δυνάμεις της.

Δείτε επίσης: Οι άψογες βραδινές εμφανίσεις της Keira Knightley

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.