CELEBRITIES

Η Keira Knightley γράφει σκληρά λόγια για τη Kate Middleton και την εμφάνισή της μετά τη γέννα


The Jennettes

6 Οκτωβρίου 2018

20181002_zap_t138_0182.jpg

Η Keira Knightley έγραψε ένα γράμμα στο νέο βιβλίο της Scarlett Curtis, με τίτλο Feminists Don't Wear Pink (And Other Lies), όπου η ηθοποιός απευθύνεται στη 3χρονη κόρη της με τον James Righton, Edie. Στο γράμμα, με τίτλο The Weaker Sex, η Knightley συγκρίνει το πώς έμοιαζε εκείνη αφού είχε γεννήσει την κόρη της και πώς έδειχνε η δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, λίγες ώρες αφού εκείνη και ο πρίγκιπας William καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους - μία μέρα μετά αφού γέννησε η Knightley.

"Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 7 ώρες, με το πρόσωπό της φτιαγμένο και τακούνια," έγραψε η Knightley. "Το πρόσωπο που θέλει να δει ο κόσμος. Να κρύψουμε. Να κρύψουμε τον πόνο μας, τα σώματά μας που σκίζονται, το στήθος μας που έχει γάλα, τις ορμόνες μας που οργιάζουν. Να δείχνουμε πανέμορφες, κομψές, μη δείξεις το πεδίο της μάχης, Kate."

Το πρωί αφού η Kate Middleton έφερε στον κόσμο τη μικρή Charlotte, εκείνη και ο William βγήκαν από το νοσοκομείο και έδειξαν το μωρό τους στον κόσμο. Χαμογελώντας, η δούκισσα φόρεσε ένα κίτρινο floral φόρεμα, make up και τακούνια, ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα και προσεγμένα. Το live video της στιγμής βρισκόταν σε όλα τα κανάλια της χώρας και εκτός.

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τα νέα της εγκυμοσύνης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.