CELEBRITIES

Eπίσημο το διαζύγιο για Ben Affleck - Jennifer Garner


The Jennettes

7 Οκτωβρίου 2018

abaca_353813_261_1.jpg

Είναι πλέον επίσημο: ο Ben Affleck και η Jennifer Garner πήραν διαζύγιο. Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε για να οριστικοποιήσει το διαζύγιό του την προηγούμενη Πέμπτη. 

Οι συζητήσεις για την οριστικοποίηση του διαζυγίου είχαν ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2018, όταν ο Ben Affleck επέστρεψε από την 40ήμερη παραμονή του σε κλινική αποτοξίνωσης για τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο λόγος που ο Ben Affleck βγήκε από την κλινική αποτοξίνωσης

Ο Affleck και η Garner υπήρξαν παντρεμένοι για 10 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων απέκτησαν τρία παιδιά μαζί. Ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε το 2015, αλλά οι σχέσεις τους παρέμειναν καλές, και έχουν αναλάβει από κοινού την ανατροφή των παιδιών τους..

Kατά τη διάρκεια αυτών των τριών ετών του χωρισμού, ο Ben Affleck αφοσιώθηκε περισσότερο στη δουλειά του, πράγμα που έδειξε να τον βοηθάει αρκετά. Η Garner από την άλλη, μιλούσε αρκετά για τον χωρισμό, χαρακτηρίζοντας τον Affleck έρωτα της ζωής της, και παρομοιάζοντας την παρουσία και την απουσία του με τον ήλιο και τη σκιά, αντιστοίχως.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.