CELEBRITIES

Είναι ζευγάρι η Angelina Jolie και ο Keanu Reeves;


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2018

20180628_zaa_ap2_008.jpg

Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον Keanu Reeves και την Angelina Jolie να διατηρούν κρυφή σχέση εδώ και έναν περίπου χρόνο. Το υποτιθέμενο ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Jolie και τα παιδιά της μετακόμισαν δίπλα στο σπίτι του Keanu Reeves στο Los Angeles. "Δεν έχουν δουλέψει μαζί και δεν είχαν ποτέ έως τώρα την ευκαιρία να γνωριστούν", αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους. Μάλιστα, τόσο τα παιδιά της Jolie όσο και η μητέρα του Reeves δειχνουν να εγκρίνουν τη σχέση.

Διαβάστε επίσης: Ο Keanu Reeves έκανε τις φωτογραφίες αυτού του ζευγαριού αξέχαστες

Οι ηθοποιοί φημολογείται ότι πραγματοποίησαν μαζί ένα μυστικό ταξίδι στους Παξούς το 2017, για το οποίο όμως δεν υπάρχει κάποια απόδειξη. Επιπλέον, δεν έχει δει κανείς τους δύο ηθοποιούς μαζί ούτε μισή φορά εδώ και εναν χρόνο, πράγμα που θα ήταν σχετικά απίθανο αν όντως ήταν μαζί. Άλλες πηγές από το περιβάλλον της Jolie δείχνουν να διαψεύδουν οποιαδήποτε ρομαντική σχέση της ηθοποιού, επιμένοντας ότι είναι αφοσιωμένη στα παιδιά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.