CELEBRITIES

Η Sofia Vergara φωτογραφίζεται με ροζ εσώρουχα για καλό σκοπό


The Jennettes

9 Οκτωβρίου 2018

abaca_631769_110_1.jpg

Η ετήσια καμπάνια εσωρούχων της Stella McCartney για τον Μήνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού, φέτος περιλαμβάνει την ηθοποιό Sofia Vergara. Η Vergara πόζάρει φορώντας το δαντελένιο "Rose Romancing" bralette, μαζί με μία πλεκτή ζακέτα. Τα έσοδα από τις πωλήσεις της σειράς θα διατεθούν στα κέντρα θεραπείας του καρκίνου και σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

"Είμαι περήφανη που υποστηρίζω την ετήσια καμπάνια #BreastCancerAwareness της @StellaMcCartney φορώντας το σετ 'Rose Romancing' για την υπενθύμιση και την ενθάρρυνση όλων να κάνουν εξετάσεις και ως γυναίκες, να αγαπούμε τα στήθος μας," έγραψε η Vergara στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney) on

Ως μέρος της καμπάνιας, η 46χρονη ενθαρρύνει τις γυναίκες να κάνουν συχνές εξετάσεις έτσι ώστε να αποφύγουν την ασθένεια. Το limited edition σετ Rose Romancing, που περιλαμβάνει έναν ροζ στηθόδεσμο και εσώρουχα, είναι διαθέσιμο, ενώ η McCartney θα λανσάρει την υπόλοιπη σειρά αργότερα μέσα στον μήνα.

Η Vergara αντιμετώπισε κι εκείνη τη μάχη με την ασθένεια, όταν έδωσε μάχη με τον καρκίνο στον θυροειδή στην ηλικία των 28.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney) on

 

Δείτε ακόμη: O παραμυθένιος γάμος της Sofia Vergara και του Joe Manganiello

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.