CELEBRITIES

AMAs 2018: Η Τaylor Swift έσπασε το ρεκόρ της Whitney Houston


10 Οκτωβρίου 2018

20181010_zaa_d20_021_1.jpg

Στη χθεσινή απονομή των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων η ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ έσπασε χθες το βράδυ ένα ακόμη ρεκόρ, αυτό των περισσότερων βραβεύσεων από γυναίκα καλλιτέχνη, που μέχρι χθες κατείχε η Γουίτνεϊ Χιούστον.

Πιο συγκεκριμένα, η Σουίφτ, μαζί με την Καμίλα Καμπέλο σχεδόν μονοπώλησαν στις νίκες, καθώς απέσπασαν από 4 βραβεία η κάθε μία. Με ένα λιγότερο, έφυγαν από την απονομή οι Κέιν Μπράουν και Cardi B, με τον Μαύρο Πάνθηρα της Marvel για μία ακόμη φορά να αφήνει το αποτύπωμά του στην ποπ κουλτούρα, κερδίζοντας στην κατηγορία του καλύτερου soundtrack.

«Πάντα βλέπω τους δίσκους μου ως κεφάλαια στην ζωή μου. Και είμαι τόσο χαρούμενη που σας άρεσε τόσο αυτό. Είμαι τόσο χαρούμενη που αυτό σημαίνει ότι σας άρεσε αυτό εδώ. Αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σας σε κάτι. Είμαι ακόμη πιο ενθουσιασμένη με το επόμενο κεφάλαιο.», δήλωσε σε μία από τις βραβεύσεις της η Σουίφτ. Μάλιστα, ο Λένι Κράβιτζ ήταν αυτός που την έχρισε καλλιτέχνη της χρονιάς:

Δείτε το video και διαβάστε τη συνέχεια στο Reader.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.