CELEBRITIES

To ολόγραμμα της Amy Winehouse ξεκινά περιοδεία


The Jennettes

12 Οκτωβρίου 2018

abaca_128493_17_1.jpg

Η Amy Winehouse είναι η πιο πρόσφατη καλλιτέχνιδα που πέφτει θύμα του να γίνει ολόγραμμα. Η τραγουδίστρια, που πέθανε στην ηλικία των 27 μετά από χρήση ναρκωτικών, ανασταίνεται για να κάνει περιοδεία. Παρ' ότι η όλη ιδέα μοιάζει εξαιρετικά ασεβής προς τη μνήμη της Winehouse, της οποίας η μουσική και ομοιότητα χρησιμοποιείται μεταθανάτια για να περιοδεύσει χωρίς την έγκρισή της, τα έσοδα θα πάνε στο Amy Winehouse Foundation, όπως δήλωσε ο πατέρας της Mitch.

Η περιοδεία, που ωφελεί τον οργανισμό της Winehouse που έχει ως σκοπό να "αποτρέψει το αντίκτυπο της κακής χρήσης ναρκωτικών και αλκόολ στους νέους, υποστηρίζοντας, ενημερώνοντας και εμπνέοντάς τους για να τους βοηθήσει να αξιοποιήσουν πλήρως όλες τους τις δυνατότητες," θα λάβει χώρα το φθινόπωρο του 2019. "Είναι ένα όνειρο για εμάς," είπε ο Mitch Winehouse σε μία δήλωση. "Το να τη δω να τραγουδά ξανά είναι κάτι ξεχωριστό που δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Η μουσική της κόρης μας έχει αγγίξει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων και σημαίνει πως η κληρονομιά της θα συνεχίσει με αυτόν τον καινοτόμο και πρωτοποριακό τρόπο."

Όσο για τη setlist, θα επικεντρωθεί γύρω από τα μεγαλύτερά της hits και θα περιλαμβάνει μία live μπάντα με backup τραγουδιστές και "θεατρικό σκηνικό". "Οι fans αποζητούν κάτι νέο από την Amy, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κάτι νέο όσον αφορά τη μουσική," είπε στο Reuters, όπως αναφέρει το Vulture. "Νιώσαμε πως αυτός θα είναι ένας καταπλητικός τρόπςο για την Amy και να επισκεφθεί ξανά τους fans της μέσω ολογράμματος και ένας υπέροχος τρόπος να συγκεντρώσουμε χρήματα για τον οργανισμό".

 

Δείτε ακόμη: 20 ταινίες που κάθε γυναίκα θα πρέπει να δει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.