CELEBRITIES

O Michael Bublé αποσύρεται από τη μουσική λόγω της ασθένειας του γιου του


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2018

20150618_zaf_ny1_120_1.jpg

Τα σχέδιά του να αποσυρθεί από τη μουσική βιομηχανία και τη show business ανακοίνωσε ο Michael Bublé, μετα από τη διάγνωση του γιού του με καρκίνο.

Ο τραγουδιστής, που έχει πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια albums κι έχει κερδίσει 4 βραβεία Grammy, δήλωσε ότι η ασθένεια του γιου του τον έκανε να δει πόσο εμμονικός είχε γίνει ο ίδιος με την επιτυχία του. Έτσι, άφησε να εννοηθεί ότι το καινούριο του album θα είναι και το τελευταίο. Ο Καναδός τραγουδιστής μίλησε για τον αντίκτυπο της ασθένειας στην οικογένειά του, και στον ίδιο, λέγοντας ότι έχει επηρεαστεί τόσο πολύ που πλέον δεν μπορεί να κάνει αυτή τη συζήτηση χωρίς να βάλει τα κλάματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz día de la madre !! Happy Mother's Day @luisanalopilato !! #myhero #bestmommy #bestfriend

A post shared by Michael Bublé (@michaelbuble) on

Ο πεντάχρονος Νοah είναι ο ένας από τους τρεις γιους του Bublé με την Luisiana Lopilato, διαγνώστηκε πριν δύο χρόνια με καρκίνο του ήπατος. Πλέον η ασθένεια βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο για τον τραγουδιστή αποτέλεσε έναν λόγο να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές του. Ο 43χρονος Bublé έχει μάλλον αποφασίσει να γυρίσει την πλάτη του στον "celebrity ναρκισσισμό" και να σταθεί στο πλευρό του γιου του στη μάχη που δίνει.

Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση της Shannen Doherty για τον γιο του Michael Bublé που έχει καρκίνο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.