CELEBRITIES

H Melania Trump εξομολογείται το μήνυμα πίσω από την πιο αμφιλεγόμενη εμφάνισή της


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2018

20181003_zda_s214_002.jpg

Η Melania Trump εξομολογήθηκε πως το μήνυμα στο jacket της που έγραφε "Δε με νοιάζει πραγματικά, εσένα;" - το οποίο φόρεσε σε ένα ταξίδι για να επισκεφθεί παιδιά μεταναστών σε κέντρο κράτησης στα σύνορα - απευθυνόταν στα media, όπως είπε στο ABC News την Παρασκευή το βράδυ. "Και ήταν για τον κόσμο και για τα ακρο-αριστερά media που μου ασκούν κριτική".

Όταν ξέσπασαν αντιδράσεις τον Ιούνιο, η υπεύθυνη επικοινωνιών της Trump αρχικά επέμενε πως το jacket δεν περιλάμβανε "κανένα κρυφό μήνυμα".

"Προτιμώ να επικεντρώνονται στο τι κάνω και στις πρωτοβουλίες μου παρά στο τι φοράω," είπε η Trump στο ABC, συμπληρώνοντας πως ήταν "τυφλωμένη" από την πολιτική του άντρα της σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα.

Ένας εύκολος τρόπος να αποτρέψει τα media από το να αναλύουν διεξοδικά τις στιλιστικές της επιλογές θα ήταν να σταματήσει να φοράει ρούχα που περιλαμβάνουν μηνύματα, βέβαια. Δεν θα μιλούσε κανείς για το πανωφόρι της, αν δεν είχε σκοπό να στείλει ένα μήνυμα στον τύπο. Ούτε θα μιλούσαμε για το προσβλητικό της look στην Αφρική, αν δεν φορούσε καπέλο που παραπέμπει στην εποχή εκμετάλλευσης των Αφρικανών από τον Δυτικό πολιστισμό. Είναι τόσο απλό.

 

 

Δείτε ακόμη: H Melania Trump έκανε μία αναπάντεχη στιλιστική εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.