CELEBRITIES

Γιατί η Keira Knightley δεν αφήνει την κόρη της να βλέπει ταινίες Disney


The Jennettes

17 Οκτωβρίου 2018

20180915_zap_g203_034.jpg

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στo show της Ellen DeGeneres, η Keira Knightley αποκάλυψε ότι δεν αφήνει την κόρη της να δει πολλές από τις κλασικές ταινίες Disney.

Ωστόσο εξήγησε στην Ellen, ότι η ταινία Finding Dory, στην οποία η Ellen δίνει τη φωνή της, είναι μια από τις αγαπημένες ταινίες της οικογένειάς της, όπως και η ταινία Moana, κι άλλα κινούμενα σχέδια που αποτυπώνουν δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες. Tαινίες όμως, όπως η Μικρή Γοργόνα και η Σταχτοπούτα, δείχνουν τις πρωταγωνίστριες να κάνουν υπερβολικές θυσίες για τους άντρες, ή να περιμένουν να σωθούν από αυτούς. "Τα τραγούδια είναι πολύ όμορφα, αλλά μην εγκαταλείψεις ποτέ τη φωνή σου για έναν άντρα". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keira Knightley (@keira_knightley_) on

Μίλωντας για τα όνειρα της κόρης της, η Keira Knightley εξήγησε ότι σκοπεύει να την υποστηρίξει σε ο,τι κι αν αποφασίσει να κάνει, ακόμα κι αν αυτό είναι η ηθοποιία. Προς το παρόν πάντως, η μικρή Edie θέλει να γίνει λιοντάρι και η Keira λέει ότι τα πηγαίνει πολύ καλά. Σε προηγούμενες συνεντεύξεις της, η ηθοποιός έχει μιλήσει και για τον άντρα της, James Righton, ο οποίος έχει αφήσει πολλά πράγματα πίσω, ώστε να μπορεί η Knightley να επιστρέψει στην καριέρα της. Παραλλήλως, δηλώνει πολύ τυχερή που έχει τόση υποστήριξη για την ανατροφή της κόρης της, και θεωρεί ότι χρειάζεται "ένα ολόκληρο χωριό" για να μεγαλώσει ένα παιδί, ειδικά αν η μητέρα εργάζεται.

Δείτε επίσης: Keira Knightley -James Righton: Η ρομαντική τους βόλτα στο Manhattan

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.