CELEBRITIES

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Emma Watson που έχει τραβήξει όλα τα βλέματα πάνω του;


The Jennettes

17 Οκτωβρίου 2018

20180714_zaa_ap2_074_1.jpg

Δεν ξέρουμε αν η Emma Watson βρίσκεται σε κάποια σχέση αυτή τη στιγμή. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι υπάρχει κάποιος στη ζωή της, καθώς δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της με τον Brendan Wallace, CEO μιας μεγάλης εταιρείας τεχνολογίας. 

Δεδομένου ότι η Watson συνηθίζει να μη μιλάει καθόλου για την προσωπική της ζωή, δεν είναι σαφές το αν βγαίνουν εδώ και καιρό ή αν αυτό είναι κάτι επίσημο. Ωστόσο είναι ο δεύτερος άντρας που η Watson έχει συνδεθεί φέτος, καθώς μέχρι και τον Ιούνιο, έβγαινε με τον ηθοποιό Chord Overstreet.

O Brendan Wallace, με τον οποίο η Watson βγήκε το Σάββατο, είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος επιχειρηματίας. Είναι συνιδρυτής και manager της εταιρείας Fifth Wall και επιπλέον συνιδρυτής της Cabify (φανταστείτε κάτι σαν το Uber της Λατινικής Αμερικής). Πάντως, η Watson είναι αποφασισμένη να διατηρήσει μια συνέπεια και να μην ανακοινώνει τις σχέσεις της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrity Couples™️ (@couplesofhollywood) on

 

Δείτε επίσης: H Emma Watson στο after party των Oscars 2018\

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.