CELEBRITIES

H selfie της Cindy Crawford χωρίς makeup καταρρίπτει την έννοια της ηλικίας


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2018

abaca_622522_003_1.jpg

Μπορεί να έχουν περάσει δεκαετίες ολόκληρες από τότε που η Cindy Crawford έκανε την εμφάνισή της στη σκηνή ως ένα από τα πρώτα supermodels του κόσμου, αλλά η πιο πρόσφατη φωτογραφία της αποδεικνύει πως παραμένει ένα. Το μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagam όπου βρίσκεται στο γυμναστήριο και δε φορά καθόλου makeup, αφήνωντας τους followers της εντυπωσιασμένους από το πόσο εκπληκτική δείχνει. 

Η φυσική της ομορφιάς κέρδισε "καρδούλες" από stars όπως Reese Witherspoon, Olivia Munn και Lily Aldridge, ενώ η Ellen Pompeo έγραψε στα σχόλια "Αυτό το δέρμα". Ανάμεσα στα σχόλια, επίσης, βρέθηκε και η Elle Macpherson η οποία ανέφερε πως η Crawford μοιάζει να μην έχει μεγαλώσει ούτε μία μέρα από τότε που έγινε διάσημη, συγκρίνοντάς τη με την 17χρονη κόρη της, γράφοντας "Το πρόσωπο της Kaia".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Η προσέγγιση της Crawford στην έννοια της ηλικίας έχει υπάρξει αρκετά αναζωογονητική. Με λίγα λόγια: Δε τη φοβάται - και προφανώς αυτό λειτουργεί για εκείνη. "Υπάρχει πολλή πίεση προς τις γυναίκες, να μην γεράσουν. Το να είσαι μοντέλο και ολόκληρη η καριέρα σου να βασίζεται στο πώς δείχνεις, μάλλον εγώ είμαι πιο ευαίσθητη σε αυτό - αλλά δεν μπορείς να κυνηγάς αυτό το αδύνατο πράγμα," είχε πει σε μία συνέντευξη με το Refnery29 το 2016.

 

Δείτε ακόμη: Tα πιο iconic looks της Cindy Crawford

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.